Samsung se izgleda nameračio da žestoko uzvrati udarac ove godine.
Južnokorejski gigant je nedavno predstavio svoje flegšip modele za 2019. godinu – Galaxy Fold i Galaxy S10 seriju – tačno pred MWC 2019 sajam.

Ova kompanija sada još više dodaje gas u segmentima jeftinijih telefona i telefona srednje kategorije.
Model A50 je predvodnik među tim telefonima, i nudi zanimljiv niz premijum funkcija za koje nećete morati da ispraznite novčanik.

U nastavku pogledajte predstavljanje telefona Samsung Galaxy A50.

Dizajn i kvalitet izrade

Samsung Galaxy A50 nosi nasleđe A serije. Ovaj telefon vas očara čim ga izvadite iz kutije, a zahvaljujući svojoj zakrivljenoj i laganoj građi, odlično leži u ruci. Prednjim delom dominira zadivljujući ekran koji ide skoro od ivice do ivice, sa notch zarezom u obliku slova „U“ i malo maske na dnu.

Zadnji panel ima završnu obradu koja daje privid kao da je od sjajnog stakla, ali je panel zapravo napravljen od polikarbonata. Samsung je pametno stanjio ivice, obezbedivši time dobru ergonomiju i lako korišćenje jednom rukom.

Uzane bočne stranice su takođe napravljene od polikarbonata sa dugmićima za paljenje i pojačavanje i smanjivanje zvuka sa desne strane – i oba dugmeta pružaju vrlo prijatan taktilni odziv. Svi portovi kao i zvučnik nalaze se sa donje strane, dok se slot za SIM karticu nalazi sa leve strane.

Što se tiče kvaliteta izrade, kada palčevima pritisnete poleđinu ovog telefona, nećete videti nikakvo savijanje niti čuti krckanje. Sve u svemu, Galaxy A50 je odličan i čvrst telefon.

1
2
3
4
OCENA TESTIRANJA
TECH
LIFESTYLE
CENA
Prethodni tekstZeelander je predstavio svoju najveću jahtu do sad
Sledeći tekstOvaj visokotehnološki budilnik će vam skuvati kafu
samsung-galaxy-a50-telefon-srednje-kategorije-sa-mnogo-stilaUkupno gledano, praktično iskustvo korišćenja modela Galaxy A50 je mnogo bolje od onoga što pokazuju specifikacije.

Leave a Reply