Rakuten Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za besplatnu i laku komunikaciju, predstavila je funkciju u Mojim beleškama koja omogućava korisnicima da prave podsetnike za obaveze i druga važna zbivanja.

Pomoću ovog noviteta, korisnici će moći da imaju pregled nad svim svojim porukama i podsetnicima unutar iste aplikacije – lake za upotrebu i posvećene zaštiti njihove privatnosti.

Kako se život stalno ubrzava, a prenatrpani planovi postaju još haotičniji usled promena nastalih kao rezultat izazova koje je nametnula pandemija, pravljenje podsetnika i spiskova obaveza postaje izuzetno važno kako bismo uspevali da kontrolišemo zbivanja u našoj svakodnevici.

Treba se setiti svih tih rođendana, dalekih ispita, konferencijskih poziva – a to uopšte nije lako.

Pomoću nove Viberove funkcije Podsetnika u Mojim beleškama, korisnicima će na istoj platformi biti na raspolaganju lako primenljiva rešenja kojima će moći da organizuju svoje vreme – kao i da razmenjuju poruke sa svojim kolegama, članovima porodice i prijateljima.

Korisnici aktiviraju ovu funkciju dugim pritiskom na bilo koju poruku u Mojim beleškama i odabirom opcije „Napravi podsetnik“.

U nastavku biraju vreme, datum za podsetnik i da li će se on ponavljati – i podsetnik će se pojaviti na njihovom mobilnom telefonu u određeno vreme.

“Prepoznali smo potrebu naših korisnika da kontrolišu zbivanja u njihovim životima i brzo se prilagođavaju novim okolnostima koje se često menjaju – iz minuta u minut. Zbog toga smo veoma srećni što predstavljamo ovu novu funkciju koja će im pomoći da usklade sve svoje poruke i podsetnike unutar iste aplikacije – lake za korišćenje, koja u potpunosti uvažava vrednost i važnost njihove privatnosti,“ izjavio je Ofir Ejal, glavni operativni menadžer Vibera

Prethodni tekstTrkački simulator kompanije Aston Martin će vas izvesti na stazu iz udobnosti vašeg doma
Sledeći tekstLouis Vuitton predstavlja štitnik za lice sa zlatnim nitnama koji će zaštititi bogate od koronavirusa

Leave a Reply