Početna Trends Viber podsetnik u Mojim beleškama

Viber podsetnik u Mojim beleškama

Rakuten Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za besplatnu i laku komunikaciju, predstavila je funkciju u Mojim beleškama koja omogućava korisnicima da prave podsetnike za obaveze i druga važna zbivanja.

Pomoću ovog noviteta, korisnici će moći da imaju pregled nad svim svojim porukama i podsetnicima unutar iste aplikacije – lake za upotrebu i posvećene zaštiti njihove privatnosti.

Kako se život stalno ubrzava, a prenatrpani planovi postaju još haotičniji usled promena nastalih kao rezultat izazova koje je nametnula pandemija, pravljenje podsetnika i spiskova obaveza postaje izuzetno važno kako bismo uspevali da kontrolišemo zbivanja u našoj svakodnevici.

Treba se setiti svih tih rođendana, dalekih ispita, konferencijskih poziva – a to uopšte nije lako.

Pomoću nove Viberove funkcije Podsetnika u Mojim beleškama, korisnicima će na istoj platformi biti na raspolaganju lako primenljiva rešenja kojima će moći da organizuju svoje vreme – kao i da razmenjuju poruke sa svojim kolegama, članovima porodice i prijateljima.

Korisnici aktiviraju ovu funkciju dugim pritiskom na bilo koju poruku u Mojim beleškama i odabirom opcije „Napravi podsetnik“.

U nastavku biraju vreme, datum za podsetnik i da li će se on ponavljati – i podsetnik će se pojaviti na njihovom mobilnom telefonu u određeno vreme.

“Prepoznali smo potrebu naših korisnika da kontrolišu zbivanja u njihovim životima i brzo se prilagođavaju novim okolnostima koje se često menjaju – iz minuta u minut. Zbog toga smo veoma srećni što predstavljamo ovu novu funkciju koja će im pomoći da usklade sve svoje poruke i podsetnike unutar iste aplikacije – lake za korišćenje, koja u potpunosti uvažava vrednost i važnost njihove privatnosti,“ izjavio je Ofir Ejal, glavni operativni menadžer Vibera

Leave a Reply