Samsung nagrađuje studente!

Kompanija Samsung Electronics ponovo pokreće svoju platformu YOUniversity, uz koju će studenti i dalje imati priliku da se bolje upoznaju, uče, zabave, ali i iskoriste mogućnost da uživaju u brojnim, sjajnim pogodnostima i nagradama. U saradnji sa odabranim fakultetima, Samsung će studentima ponuditi niz aktivacija osmišljenih samo za njih, koje će biti dostupne na ovoj platformi koja okuplja preko 7000 registrovanih korisnika.

Samsung YOUniversity – unikatna platforma za studente

Aktivnosti platforme predstavljaju kombinaciju digitalnih i live aktivacija. Saradnja sa odabranim fakultetima pomoći će ovoj platformi da se proširi na širu studentsku populaciju, kao i ostale kolege koji će moći da uživaju u sadržaju koji ona nudi.

U ovaj jedinstveni, projekat za mlade u Srbiji uključeni su Univerzitet Megatrend, Univerzitet Metropolitan, Univerzitet Singidunum, Fakultet za medije i komunikacije i Fakultet savremenih umetnosti. Uz obrazovne institucije, deo projekta su i brojne studentske i ostale organizacije kao što su ESTIEM, Unija studenata FON-a, E:Kop, Seminar studenata Ekonomskih Fakulteta, Studentska Asocijacija Nova, Studentska unija FTN-a, INO Edukacija, FON digital i SEFA, koje pružaju podršku ovoj platformi.

Međutim, bez obzira na to sa kog fakulteta dolaze, studenti će imati priliku da učestvuju u programima platforme koji će poboljšati njihov akademski životni stil i pružiti im nove prilike, a sve na osnovu kvalitetnog sadržaja koji će im pružiti Samsung YOUuniversity platforma.

Try&buy aktivacije

Zahvaljujući ovoj platformi, studenti mogu uživati u mnoštvu zabavnog i korisnog sadržaja, a jedan od njih je Try&buy aktivacija koja podrazumeva mogućnost da prijavom na platformu i klikom na #SharetheEpic korisnicima tokom sedam dana na raspolaganju bude korišćenje Galaxy Z Flip4 pametnog telefona, ali i uređaja iz nove Galaxy S23 serije. Uz pametni telefon, studenti će moći da isprobaju i Galaxy Watch5, čime će osetiti moć sinergije dva pametna uređaja.

Još jedna od aktivacija podrazumeva i COOOL kutiju, kao nagradu i podsticaj za što bolji osećaj u novoj akademskoj godini, a koju studenti mogu dobiti fotografišući svoje YOUniversity utiske i deleći ih sa prijateljima.

Više informacija o Samsung YOUniversity platformi možete pronaći na linku.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde