Dobre vesti za korisnike Apple uređaja koji su lamentirali nad nedostatkom aktivnog poništavanja buke kod Apple AirPods slušalica, jer sada dolaze Apple AirPods Pro slušalice sa aktivnim poništavanjem buke.

Iako se reklamiraju sa „potpuno novim dizajnom“, generalni izgled je ostao prilično nepromenjen, to jest, i dalje imate čudni produžetak koji viri iz svake od bubica.
Pored aktivnog poništavanja buke, Apple AirPods Pro donose i transparentni režim koji se aktivira preko „Force“ senzora na produžetku slušalice ili, ako poželite, preko iPhonea ili Apple sata, i omogućava vam da čujete svoje okruženje dok u isto vreme održava razuman nivo poništavanja buke.

Postoji i nešto što se zove test udobnosti završetka slušalice koji će vas sigurno zaintrigirati, čak i ako niste fan Apple AirPods slušalica. Evo o čemu se radi:

Test udobnosti završetka slušalice omogućava korisniku da dobije najbolje moguće zvučno iskustvo iz AirPods Pro slušalica tako što testira kvalitet prijanjanja u uhu i prepoznaje najbolju veličinu završetka za tog korisnika. Nakon što stavite AirPods Pro slušalice u uši, napredni algoritmi rade u tandemu sa mikrofonima u svakoj od AirPod slušalica kako bi izmerili nivo zvuka u uhu i uporedili ga sa onim što izlazi iz drajvera na zvučniku.

Za svega nekoliko sekundi, algoritam saznaje da li je završetak slušalice dobre velčine i da li dobro paše, ili ga treba prilagoditi kako bi bolje stajao u uhu.

Druge funkcije uključuju H1 čip sa 10 zvučnih jezgara, koji je dizajnirao Apple, zatim prilagodljivi ekvilajzer, sistem izduva koji izjednačava pritisak i povećava udobnost, otpornost na znoj i vodu, pojačavač visokog dinačmičkog opsega, podesiva visoka ekskurzija, drajver zvučnika niske distorzije i baterija koja omogućava četiri sata slušanja, ili do 24 sata sa kutijom za bežično punjenje.

Naravno, ovaj par bubica podržava i Siri, pa tako možete da zatražite od Siri da vam pusti neku pesmu, pojača ili smanji jačinu zvuka, pozove nekoga ili je možete pitati kojim putem se najbrže stiže do određene destinacije.

Apple AirPods Pro slušalice mogu i automatski da vam pročitaju dolazne poruke i omogućavaju deljenje zvuka sa drugim parom AirPods slušalica.

CENA: od 249 $
Prethodni tekstPrvi na svetu RF objektiv
Sledeći tekstTOP 5: Bežični ruteri u 2019.!

Leave a Reply