Kompanija Samsung Electronic objavila je informaciju kako je ove godine prodato više od milion primeraka The Frame televizora, čime je taj model postao prvi Samsung uređaj iz Lifestyle TV serije koji je prešao milionsku granicu za samo godinu dana.

“The Frame nije samo uređaj za gledanje omiljenih sadržaja, nego i vrhunski lifestyle uređaj koji ukrašava prostor svojim dizajnom i obogaćuje ga svojim mogućnostima. Ne prestajemo da tražimo načine kojima možemo proširiti mogućnosti koje The Frame nudi, kako bismo na inovativan način zadovoljili potrebe i želje korisnika. Istražujemo partnerstva s novim muzejima, galerijama i umetnicima kako bismo proširili kolekciju umetničkih dela u Art Store prodavnici i korisnicima omogućili da među bogatom ponudom pronađu svoje favorite”, izjavio je Simon Sung, izvršni potpredsednik i direktor prodaje i marketinga sektora za vizuelno poslovanje kompanije Samsung Electronics.

U periodu u kom korisnici provode sve više vremena u svojim domovima, popularnost sadržaja za kućnu zabavu je porasla, zajedno sa zahtevima korisnika da ekrani kojima su okruženi budu više od običnog kućnog uređaja i da oplemene prostor u kom se nalaze.

The Frame savršeno objedinjuje te trendove kako bi korisnicima omogućio spoj dizajna i funkcionalnosti, što je i doprinelo rastu prodaje.

Model The Frame televizora iz 2021. godine ima tanak okvir od 24,9 mm, što je skoro pola tanje od prošlogodišnjeg modela, dok širok izbor ramova u raznim bojama dodaje notu elegancije. Korisnici mogu izabrati prilagodljiv ram koji izgleda kao pravi okvir za slike u raznim varijantama – bieli, bež ili braon diskretni ravan okvir, ili nakošeni ram u beloj ili boji cigle.

Verzija The Frame televizora iz 2021. nudi značajno veće kapacitete skladištenja od ranijih verzija, s 6 GB naspram prethodnih 500 MB. The Frame sada može sačuvati i do 1.200 slika u 4K rezoluciji, kako bi korisnici mogli da odaberu još više umetničkih dela za svoju ličnu galeriju.

Prethodni tekstDa li znate šta je “Tap to Phone”?
Sledeći tekstCloud gejming na LG televizorima!

Leave a Reply