Da li ste znali da i zvuk može biti višedimenzionalan? Filmofili smatraju da fotorealistična slika, ma koliko bila besprekorna, nije dovoljna, jer zahteva da bude propraćena i pravim, prožimajućim zvukom, kako bi iskustvo gledanja filma bilo maksimalno upotpunjeno. Samim tim, opšte je poznato da je surround zvuk daleko superiorniji od pomalo prevaziđenog sterea, iako je ovaj drugi još uvek daleko šire rasprostranjen.

Nova LG premium Soundbar linija pružiće vam sve ono što vam je oduvek trebalo, i više od toga: otvoriće vam nove dimenzije kada je u pitanju besprekorno ozvučenje. Nov model – LG S95QR  sastoji se od jednog odvojenog subwoofer-a i para odvojenih, zadnjih zvučnika, koje povezuje centralni soundbar. Ima za cilj da reprodukcija bude maksimalno jasna, a efekti nestvarno realistični, prolamajući se kroz prostor sa više strana.

Imaćete utisak da se umesto u svojoj dnevnoj sobi, nalazite usred najsavremenije bioskopske sale. Zahvaljujući Meridian Audio Horizon tehnologiji, koja je takođe uključena u muzički režim, soundbar može reemitovati dva audio kanala na 7.1. kanal, kako bi zvuk bio dodatno akustičan.

Ništa manje posebno iskustvo, nov LG S95QR model neće priuštiti ni zaljubljenicima u muziku, jer podržava najsavremenije muzičke platforme. Najnoviji LG soundbar dizajniran je tako da ravnomerno raspodeljuje surround zvuk u širokom opsegu od 135 stepeni i čini da pesme vaših omiljenih izvođača zvuče bolje i autentičnije.

Više informacija i aktuelnih modela možete pronaći na sajtu kompanije.

Prethodni tekstYamaha predstavlja novi inovativni dizajn za električni moped
Sledeći tekstNovi lavovi – U ATV & NAUTICA centru

Leave a Reply