Početna Home Pametno rešenje za neprijatne mirise u kupatilu

Pametno rešenje za neprijatne mirise u kupatilu

Kupatilo je wellness prostor svakog stana. Samim tim, očekuje se da boravak u njemu bude prijatan.
Međutim, prijatan boravak u kupatilu često može biti narušen neprijatnim mirisima.

Danas, kada tehnologija napreduje tako brzo da i ne stignemo da ispratimo svako njeno dostignuće, da li je zaista toliko teško osmisliti proizvod koji će rešiti problem neprijatnih mirisa i boravak u kupatilu učiniti prijatnijim?

Kompanija Geberit, kao lider u oblasti sanitarne tehnike i kompanija koja stoji ispred mnogobrojnih inovativnih rešenja, upustila se u rešavanje ovog problema.

Geberit DuoFresh modul rešava problem neprijatnih mirisa na samom mestu njihovog nastanka – direktno u WC šolji, nedozvoljavajući da se neprijatni mirisi prošire dalje po prostoriji.

Ovaj koncept podrazumeva da se sav neprijatan vazduh usisava direktno iz prostora WC šolje.

Nakon toga on prolazi kroz keramički filter koji efikasno neutrališe svaki miris, a prečišćen vazduh se potom vraća u prostoriju.

Sada je tu i ambijentalno osvetljenje za korišćenje toaleta u mraku, mogućnost povezivanja Geberit AquaClean tuš WC-a, dodatak za ubacivanje uložaka za dezinfekciju koji boje vodu u plavo dajući joj prijatan i svež miris, a kanale za ispiranje čiste od kamenca.

Uz sve to, pomoću aplikacije na mobilnom telefonu, može se prilagoditi jačina svetla za orijentaciju i vreme tokom kojeg ono ostaje upaljeno.

Geberit DuoFresh rešava problem neprijatnih mirisa bolje od svih ventilacija, sprejeva, mirišljavih štapića i otvorenih prozora.

Da biste mogli da uživate u svim prednostima Geberit Sigma ugradnog vodokotlića potrebno je da mu dovedete struju.

Budite bez brige, ona neće doći ni u kakav dodir sa vodom, a sebi ćete obezbediti niz dodatnih pametnih funkcija.

Montaža je jednostavna i promišljena do poslednjeg detalja.

Već u sivoj fazi radova treba uraditi pripremu, a kasnije, u bilo kom trenutku u budućnosti, funkcije vodokotlića moći će da se unaprede.

Pod određenim uslovima, modul za ventilaciju neprijatnih mirisa se može dodati već postavljenim ugradnim vodokotlićima.

„O prednostima Geberit DuoFresh-a ne govorimo napamet. Povratne informacije od onih koji su ga ugradili su izuzetno pozitivne. Kao što je kuhinja danas nezamisliva bez aspiratora, verujemo da će i Geberit DuoFresh jednog dana biti podrazumevan u svakom kupatilu. Njegove performanse to opravdavaju i zaslužuju“, rekli su tehnički savetnici Predstavništva Geberit prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju.

Leave a Reply