Početna Home USKORO: Poznati nemački brend u Beogradu na vodi!

USKORO: Poznati nemački brend u Beogradu na vodi!

blank

Kompanija Miele, vodeći svetski proizvođač premijum aparata za domaćinstvo, nakon novogodišnjih praznika otvara vrata novog prodajnog salona.

Treći i najveći Miele Showroom nalaziće se u Beogradu na vodi, Bulevar Vudroa Vilsona lokal 17-18, a kupcima će pružiti priliku da uz stručnu pomoć savetnika prodaje odaberu proizvode koji će najbolje odgovarati njihovom životnom stilu i potrebama.

HP PAVILION Tehnomanija Jan 2021 Mobile

Miele Showroom će se prostirati na više od 200 kvadrata, a zahvaljujući pažljivo osmišljenoj pozicioniranosti proizvoda kupci će biti u prilici da se na jednoj lokaciji upoznaju sa do sada najširim spektrom uređaja.

Iskustvu kupovine doprineće i dva kuhinjska bloka u okviru kojih se zainteresovani mogu uveriti u inovativnost, kvalitet i intuitivnost upotrebe Miele aparata iz ovog segmenta.

Miele se pozicionirao kao brend koji svojim kupcima donosi inovacije, kvalitet i sigurnost.

Naime, svi aparati u Miele prodajnim salonima su aktivni i spremni za testiranje na licu mesta, a prodajni savetnici imaju odgovor na svako pitanje.

blank

Kupovinom Miele proizvoda ne postaje se samo još jedan kupac u nizu, već član Miele porodice.

Sa mogućnostima koje nudi ovaj brend možete se upoznati i u Showroom-ovima u samom centru grada u Balkanskoj 2 i Novom Beogradu na uglu ulice Bulevar Zorana Đinđića i Španskih boraca.

HP PAVILION Tehnomanija Jan 2021 Mobile

Leave a Reply