Audio-Technica, globalni lider u profesionalnoj i ličnoj audio tehnologiji, sauzbuđenjem najavljuje ATH-SQ1TW prave bežične slušalice.

Lagani, upadljivo kvadratni dizajn dostupan je u širokom spektru boja, odklasičnih nijansi do jedinstvenih kombinacija, tako da postoji opcija za slušalicekoje odgovaraju svakom individualnom stilu.

Izbor od šest završnih obrada uključuje: Blueberry, Caramel, Popsicle,Cupcake, Crne i Bele.
Svaka pažljivo odabrana boja proteže se do kućišta zapunjenje, kabla za punjenje i vrhova za uši za zadivljujući paket vrhunskogizgleda.

Fantastično svestrane zahvaljujući svom IPX4 ekvivalentnom dizajnu otpornom na prskanje i mnoštvu funkcija prilagođenih korisniku.

Automatski se uključuju kada se izvade iz kućišta, a kada se vrate u futrolu, isključuju se i počinju da se pune.

Kontrole na dodir ugrađene u slušalice omogućavaju korisnicima da puštaju ili pauziraju muziku, preskaču numere, odgovaraju na pozive i podešavaju jačinu zvuka direktno iz slušalica, bez potrebe da dodiruju telefon.

Uživajte u do 6,5 sati korišćenja sa potpuno napunjenim slušalicama, uz dodatnih 13 sati korišćenja na raspolaganju iz futrole za punjenje, za ukupno 19,5 sati u pokretu.

Punjenje za samo 15 minuta (približno) obezbeđuje oko 60 minuta neprekidne reprodukcije. Jednostavno stavite slušalice u futrolu za punjenje i uključite kućište dok se pripremate za brzo punjenje pre nego što krenete.

Prethodni tekstNeobična saradnja Samsunga i Tetrisa®
Sledeći tekstDa li i Vi pratite aktuelne trendove digitalnog sveta???

Leave a Reply