Da li znate da vaše slušalice potencijalno mogu biti izvor infekcije? Istraživanja su pokazala da jedan set slušalica može sadržati preko milion različitih vrsta bakterija iako se one nama čine besprekorno čiste. Kompanija LG uvidela je važnost ovog problema i našla veoma efikasno rešenje u vidu LG TONE Free, bežičnih slušalica na kojima je prisustvo bakterija svedeno na minimum!

Pored neprikosnovenog dizajna, LG bluetooth slušalice, odlikuju se izuzetnom udobnošću i odličnim kvalitetom i jasnoćom zvuka. Ono što je dodatni benefit koji nude određeni modeli LG TONE Free slušalica jeste i UVnano kutija za punjenje koja ubija 99,9% bakterija tokom punjenja. Uz UVnano kutiju za punjenje uživanje u muzici dostiže jedan potpuno drugačiji nivo uz manje brige kada je reč o higijeni.

Kod najnovijih LG TONE Free FP8 bubica UVnano ubija 99,9% bakterija za samo 5 minuta, a kod njih postoji i unapređena funkcija Active Noise Cancellation kojom je značajno smanjena visokofrekventna buka sa kojom se svakodnevno susrećemo na prometnim ulicama. Zahvaljujući ovoj opciji uživanje u slušanju muzike poprima potpuno novu dimenziju, bez buke, žamora i različitih zvukova iz okoline. Slušalice poseduju MERIDIAN tehnologiju, zahvaljujući kojoj proizvode jasan i bogat realističan zvuk stvarajući pravi Hi-Fi užitak prilikom slušanja.

Bubice LG TONE Free FP8 imaju udoban medicinski gel za uši napravljen od netoksičnog hipoalergenskog silikona koji korisnicima omogućava da manje brinu o celodnevnoj upotrebi. pri čemu mogu izabrati veličinu koja im savršeno odgovora. Pored toga, slušalice imaju novi dizajn koji je razvijen analiziranjem uha i odgovara obliku uha, pružajući praktičan i estetski oblik.

Više informacija o najnovijim LG TONE Free FP8, kao i svim ostalim bluetooth slušalicama koje nudi kompanija LG možete pronaći na zvaničnom sajtu i sebi i svojim najdražima obezbediti vrhunsko uživanje u omiljenoj muzici, gde god da se nalazite!

Prethodni tekstVruća lista: Pametni, ekološki kamini
Sledeći tekstPosle YARIS CROSS još jedan potpuno novi model u Cross verziji

Leave a Reply