Početna Gadgets Sony je predstavio nosivi klima uređaj koji staje u džep

Sony je predstavio nosivi klima uređaj koji staje u džep

blank
ATV & NAUTICA 2020

Nosivi lični klima uređaj kompanije Sony je konačno stigao da vam pomogne da se izborite sa letnjim vrućinama kada povremeno izađete na ulicu gde vas čeka upeklo Sunce i pandemija.

U paru sa posebnom majicom koja otprilike na sredini leđa odmah ispod vrata ima džep u koji stavite uređaj, Sony Reon Pocket koristi Peltjeov efekat da služi kao toplotna pumpa koja rashlađuje telo onoga ko nosi uređaj, spuštajući temperaturu za čak 13 stepeni celzijusa po vrelim danima.

ATV & NAUTICA ATV

Ona strana Reon Pocket uređaja koja se naslanja na leđa korisnika ostaje hladna na dodir dok se toplota izbacuje preko malog ventilatora koji usmerava vazduh napolje, dalje od tela.

blank

Preko prateće mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje, možete ručno podešavati svoj Reon Pocket klima uređaj onako kako vama odgovara, ili možete da uključite automatski režim koji koristi senzore za temperaturu i pokrete kako bi detektovao šta korisnik radi, kako se oseća i potom shodno tome prilagodio režim hlađenja kako bi održao željeni nivo komfora.

Ovaj uređaj se čak može koristiti i tokom zimskih meseci, kada funkcioniše obrnuto, povećavajući temperaturu tela nosioca uređaja za čak 7 stepeni celzijusa.

blank

S obzirom na njegovu kompaktnu veličinu, interna baterija ovog uređaja može da obezbedi svega dva do četiri sata komfora u zavisnosti od toga koliko jako uređaj mora da radi, a moraće te da sačekate oko dva sata da se uređaj napuni kako biste mogli ponovo da ga koristite.

Leave a Reply