TEST: Renault Twingo – Okretni gradski šmeker

Onoliko zabavan i prijatan koliko je stari Twingo bio dosadan i osrednji.

[vc_btn title=”Okretan i lagan za upravljanje, dobar menjač, lep i dopadljiv, odlična kombinacija boja i materijala u unutrašnjosti, dobro ozvučenje” style=”flat” shape=”square” color=”success” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-plus” css=”.vc_custom_1489261042959{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”][vc_btn title=”Mnogo troši, nije udoban za duža putovanja, motor ispod gepeka nije idealno rešenje za servisiranje” style=”flat” shape=”square” color=”danger” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-minus” css=”.vc_custom_1489261031745{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Treća generacija gradskog automobila kompanije Renault je jednako radikalna danas kao što je prva generacija bila kada se pojavila na tržištu 1993. godine.

Arhitektura koju deli sa novim modelima Smart ForTwo i Smart ForFour je pomogla kako Renaultu tako i Mercedesu da opravdaju troškove razvoja i omogućilo im je da budu malo hrabriji sa platformama.

Tako ovde imamo hečbek sa motorom koji je smešten pozadi i koji pokreće zadnje točkove, što celom paketu daje prednosti po pitanju prefinjenosti.

Trenutna ponuda motora je ograničena na 0,9-litarski motor sa turbo punjačem ili prirodno aspirirani 1,0-litarski agregat, a priča se da će se i Renault Sport uključiti u jednom trenutku, što je odlično.

Nije važno što niste vrsni vozač i što ćete se voziti samo do frizera – potreban vam je turbo motor.

TCe agregat od 0,9 litara daje dobrodošlu dozu harizme modelu Twingo koju 1,0-litarski SCe nema – on jednostavno čini ceo automobil živahnijim i entuzijastilnim.

U ovom slučaju, veće nije bolje.

1
2
3
4
PREGLED RECENZIJE
TECH
LIFESTYLE
CENA
test-renault-twingo-okretni-gradski-smekerMali Žuća je na kratkom testu stekao mnoge simpatije, što zbog lepote, što zbog snalaženja kroz uske gradske ulice.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde