Početna Tech Choice Best Buy TEST: HP Pavilion 14 (2018) – Kompaktni lepotan

TEST: HP Pavilion 14 (2018) – Kompaktni lepotan

Tragate za kompaktnim, lepo dizajniranim, brzim i kvalitetno sklopljenim laptop računarom po pristupačnoj ceni? Nastavite s čitanjem...

blank
BMW_NextGen_2020

Kompanija HP se, polako ali sigurno, vraća na put stare slave i poziciju omiljenog proizvođača ličnih računara.
Posebno zapažen napredak američki proizvođač ostvaruje na tržištu laptopа, za koje se dugo smatralo da su na zalasku karijere.

BMW_NextGen_2020

Međutim, porast interesovanja za prenosne računare demantovao je sumorne prognoze, a ono što nas posebno raduje je činjenica da je HP u sklopu svoje nove strategije dužnu pažnju posvetio i „ekonomskoj“ klasi.
U njoj se ističe osvežena serija Pavilion računara sa poboljšanim dizajnom koji uključuje neobično tanka kućišta i uske okvire oko ekrana i novu generaciju efikasnih Intelovih i AMD procesora. Pavilion 14 i Pavilion 15 su najtanji i najatraktivniji novi računari iz popularne edicije, a po tom pitanju posebno je impresivan model sa 14-inčnim ekranom, koji je u odnosu na starijeg brata stanjen za čitavih 10 procenata.

BMW_NextGen_2020_640x157px

Prvi utisak pri kontaktu sa Pavilionom 14 nove generacije je krajnje pozitivan.
Upečatljivo kompaktan računar u srebrnom kućištu atraktivnog dizajna, sa neobično tankim okvirom oko ekrana i stilizovanim rešetkama Boomsound zvučnika ostavlja utisak znatno skupljeg uređaja, tako da nas je „kupio“ i pre nego što smo pritisnuli taster za uključivanje.

BMW_NextGen_2020

Leave a Reply