Početna Tech Choice Best Buy TEST: HP Pavilion 14 (2018) – Kompaktni lepotan

TEST: HP Pavilion 14 (2018) – Kompaktni lepotan

Tragate za kompaktnim, lepo dizajniranim, brzim i kvalitetno sklopljenim laptop računarom po pristupačnoj ceni? Nastavite s čitanjem...

Kompanija HP se, polako ali sigurno, vraća na put stare slave i poziciju omiljenog proizvođača ličnih računara.
Posebno zapažen napredak američki proizvođač ostvaruje na tržištu laptopа, za koje se dugo smatralo da su na zalasku karijere.

Međutim, porast interesovanja za prenosne računare demantovao je sumorne prognoze, a ono što nas posebno raduje je činjenica da je HP u sklopu svoje nove strategije dužnu pažnju posvetio i „ekonomskoj“ klasi.
U njoj se ističe osvežena serija Pavilion računara sa poboljšanim dizajnom koji uključuje neobično tanka kućišta i uske okvire oko ekrana i novu generaciju efikasnih Intelovih i AMD procesora. Pavilion 14 i Pavilion 15 su najtanji i najatraktivniji novi računari iz popularne edicije, a po tom pitanju posebno je impresivan model sa 14-inčnim ekranom, koji je u odnosu na starijeg brata stanjen za čitavih 10 procenata.

Prvi utisak pri kontaktu sa Pavilionom 14 nove generacije je krajnje pozitivan.
Upečatljivo kompaktan računar u srebrnom kućištu atraktivnog dizajna, sa neobično tankim okvirom oko ekrana i stilizovanim rešetkama Boomsound zvučnika ostavlja utisak znatno skupljeg uređaja, tako da nas je „kupio“ i pre nego što smo pritisnuli taster za uključivanje.

Leave a Reply