Kompanija HP se, polako ali sigurno, vraća na put stare slave i poziciju omiljenog proizvođača ličnih računara.
Posebno zapažen napredak američki proizvođač ostvaruje na tržištu laptopа, za koje se dugo smatralo da su na zalasku karijere.

Međutim, porast interesovanja za prenosne računare demantovao je sumorne prognoze, a ono što nas posebno raduje je činjenica da je HP u sklopu svoje nove strategije dužnu pažnju posvetio i „ekonomskoj“ klasi.
U njoj se ističe osvežena serija Pavilion računara sa poboljšanim dizajnom koji uključuje neobično tanka kućišta i uske okvire oko ekrana i novu generaciju efikasnih Intelovih i AMD procesora. Pavilion 14 i Pavilion 15 su najtanji i najatraktivniji novi računari iz popularne edicije, a po tom pitanju posebno je impresivan model sa 14-inčnim ekranom, koji je u odnosu na starijeg brata stanjen za čitavih 10 procenata.

Prvi utisak pri kontaktu sa Pavilionom 14 nove generacije je krajnje pozitivan.
Upečatljivo kompaktan računar u srebrnom kućištu atraktivnog dizajna, sa neobično tankim okvirom oko ekrana i stilizovanim rešetkama Boomsound zvučnika ostavlja utisak znatno skupljeg uređaja, tako da nas je „kupio“ i pre nego što smo pritisnuli taster za uključivanje.

1
2
3
4
OCENA TESTIRANJA
TECH
LIFESTYLE
CENA
Prethodni tekstKraljevska banka izbacila novu karticu sa tehnologijom za očitavanje otisaka prstiju
Sledeći tekstKompanija Kaspersky proširuje saradnju sa organizacijom INTERPOL u zajedničkoj borbi protiv sajber kriminala
test-hp-pavilion-14-2018-kompaktni-lepotanDah luksuza u ekonomskoj klasi: pored upečatljive spljašnjosti, Pavilion 14 nudi i odlične performanse!

Leave a Reply