Tehnologija 21. veka je napredovala u svakom pogledu. Fenomenalne performanse najrazličitijih uređaja, od telefona i računara, preko televizora i projektora, pa sve do kućnih aparata kao što su frižideri, šporeti i usisivači, doprinele su olakšavanju svakodnevnih obaveza. Jedan od uređaja koji se ističe baš ovakvim performansama jeste Samsung Bespoke Jet usisivač.

Pored toga što stvara čistiji ambijent, ovaj uređaj se može pohvaliti karakteristikama koje doprinose zdravijem okruženju. Jet usisivač veoma jakom snagom uvlači prljavštinu pred kojom se nađe, ali i ispušta samo čist vazduh jer poseduje višeslojni sistem filtracije od 99,999 posto. Kako se vazduh usisava, glavni ciklon odvaja velike čestice prašine, koje se skupljaju u metalni mrežasti filter. Mikrofilter zatim hvata sitne čestice prašine, a na kraju filter za finu prašinu zadržava mikro prašinu  koja lako može pobeći. Svi delovi i filteri su perivi, tako da se mogu održavati higijenski čistim. Dodatni benefit za kvalitet vazduha jeste i All-in-One Clean Station postolje, koje može automatski isprazniti svoju posudu za smeće bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve zahvaljujući Air Pulse tehnologiji.

Ovaj usisivač savršeno usisava podove i tepihe, ali je takođe pogodan i za brisanje parketa, kao i laminata, što mu omogućava nadograđeni Spray Spinning Sweeper nastavak, kao i dvostruki rotirajući mokri jastučići. Odlična karakteristika ovog usisivača je i tenk za vodu od 150 mililitara koji se lako održava, a time osigurava praktičnije korisničko iskustvo za ručno prskanje vode prilikom čišćenja, kao i potpuno očišćene podne površine.

Moderne tehnologije ugrađene u ovaj fenomenalan uređaj podrazumevaju i moderan izgled samog usisivača, pa se može pronaći u 3 boje – ponoćno plavoj, maglovito beloj i drveno zelenoj. Pogodan je za manevrisanje i čišćenje cele kuće jer teži samo 1,44 kg, a sa usisnom snagom od 210 W kao i mlaznicom koja se može produžiti, omogućava čišćenje teško dostipnih mesta.

Nakon generalnog čišćenja celog doma, baterija se može napuniti ili jednostavno zameniti rezervnom baterijom koja će ovom uređaju dati snage za još sat vremena nesmestanog rada, a kako biste se upoznali sa svim onim što Samsung Jet može pružiti, posetite stranicu na linku i detaljnije se informišite o njegovim vrhunskim karakteristikama:

KUPI ODMAH
Prethodni tekstDenon predstavlja Home sabvufer za bežično povezivanje na vaš audio sistem
Sledeći tekstTerenac Maserati Grecale je izuzetan svakodnevni automobil

Leave a Reply