Za kompaniju C Seed ekstrevagantni televizori nisu ništa novo, ali njihov najnoviji model podiže lestvicu na viši nivo. I pritom je ogroman.

Austrijska kompanija je upravo predstavila model M1 – sklapajući 4K MicroLED TV koji izlazi iz poda poput robota kada želite da gledate važnu utakmicu ili se spremate da bindžujete svoju omiljenu seriju.

I dok sama ta činjenica čini ovaj televizor posebnim, i njegova veličina je takođe posebna, jer televizor ima dijagonalu od neskromnih 165 inča.

Kada ste spremni da sednete i opustite se uz neku seriju ili film, skrivena komora u podu se otvara, a stub nalik na obelisk izlazi iz nje i onda, kada se uspravi, sklopljeni ekran se rasklapa i smešta se u bazu televizora.

To je praktično Transformer koji se pretvara u TV i ne zauzima nimalo prostora u sobi kada se bavite drugi stvarima.

Podjednako impresivna je živopisna, kristalno jasna slika koju projektuje 165-inčni 4K MicroLED ekran ovog televizora.

Preko ekrana presvučen je poseban displej koji obezbeđuje da crna boja bude bogata i precizna, dok tehnologija prilagodljive kalibracije zazora koju je razvila ova kompanija čini da linije između svakog od sklopivih panela ovog ekrana budu potpuno nevidljive.

U okvir televizora, koji je napravljen od aluminijuma koji se koristi u avio-industriji, ugrađen je par širokopojasnih zvučnika od 250 vati i sabvufer od 700 vati, koji igraju svoju ulogu u stvaranju imerzivnog doživljaja gledanja.

C Seed predstavlja M1 kao „prvi ikada sklopivi MicroLED televizor dijagonale 165 inča“ a takva tehnička inovacija ne može biti jeftina.

Ovaj televizor, koji je dostupan u četiri boje – crnoj, zlatnoj, srebrnoj i matiranoj „Titan“ boji – koštaće vas 400,000 dolara.

Prethodni tekstUpoznajte novi G-Fifty
Sledeći tekstEkipa Alpine je spremna za WEC 2021

Leave a Reply