Početna Home Zaštitite svoje svakodnevne dragocenosti od oštećenja i gubitka

Zaštitite svoje svakodnevne dragocenosti od oštećenja i gubitka

blank
ATV & NAUTICA ATV

Sa ubrzanim prelaskom na digitalne fajlove i skladištenje podataka na oblaku, sefovi u bankama kao i tradicionalno pouzdani kućni sefovi bi mogli uskoro da postanu zastareli.

A opet, postoje i određeni dokumenti koji se ne mogu lako digitalizovati (kao na primer pasoši), a svi imaju i dragocenosti koje se ne mogu držati pod običnim ključem.

ATV & NAUTICA ATV

Za predmete koje želite da zaštitite od oštećenja i slučajnog gubitka najbolje bi vam bilo da ih stavite u Motorolin pametni sef.

To je nagrađivani sef u kom se čuvaju svakodnevni predmeti koje želite da dobro zaštitite, ali i da ih držite negde pri ruci.

blank

On se povezuje sa vašim smartfonom i šalje bezbednosna obaveštanja u realnom vremenu, 24 sata na dan, omogućavajući vam da u svakom trenutku znate gde su i šta je s vašim dragocenostima.

Sa veličinom od svega 21,3 cm, veoma je kompaktan i može da stane praktično bilo gde – sve što treba da uradite jeste da ga montirate na zid uz pomoć hardvera koji dobijate uz njega.

blank

Sef je takođe opremljen svim funkcijama koje biste želeli da jedan sef ima: vodootpornu tastaturu, sistem za kontrolu vlažnosti i mirisa, pametni podsetnik i mnoštvo drugih bezbednosnih funkcija.

Plus, čak i kada niste kod kuće, sef možete da otvorite preko svog telefona, što je odlično za hitne situacije.

CENA: $ 129.00

Leave a Reply