Sa većim motorom, novim, boljim LCD ekranom i električnim servo upravljačem, novi Linhai M565L predstavlja najsnažniji i tehnički najnapredniji utility ATV u celoj ponudi brenda Linhai. Veće odstojanje od tla daje mu poboljšane terenske sposobnosti.

Produžena šasija sa duplim sedištem garantuje prijatnu vožnju, a putnik će ceniti nove udobne rukohvate pozadi. Sa mnoštvom standardne opreme, izuzetnom čvrstoćom, agresivnim dizajnom i interesantnom cenom, Linhai M565L LT EPS predstavlja jednu od najatraktivnijih ponuda u srednjoj klasi.

EFI MOTOR

Pouzdani, jednocilindarski SOHC motor sa tečnim hlađenjem ima dovoljno snage za težak rad i brzu vožnju. Za pripremu mešavine zadužen je moderni DELPHI sistem za ubrizgavanje goriva. Pored niže potrošnje goriva i čistijeg sagorevanja, on donosi i paljenje bez problema, rad bez „štucanja“ i optimalne performanse na svim nadmorskim visinama.

ELEKTRIČNI SERVO

Servo olakšava upravljanje kvadom i doprinosi vrlo udobnoj vožnji. Takva vožnja zahteva minimalni napor, čak i pri malim brzinama ili pri okretanju na malom prostoru, tako da se nećete umoriti na dugim vožnjama ili tokom celodnevnog rada. Servo ne samo da čini vožnju lakšom i poboljšava upravljanje kvadom već se i ponaša kao amortizer za upravljač.

POGON NA ČETIRI TOČKA SA DVA DIFERENCIJALA

Pogon 2×4 / 4×4 dolazi sa dva električna diferencijala. Zahvaljujući diferencijalu sa stopostotnim zaključavanjem na svakoj osovini, ovaj kvad će vas sigurno izvući iz klizavog ili dubokog blata, omogućavajući vam bezbednu vožnju kao i savladavanje skoro svih prepreka. Ovo tehnički najnaprednije rešenje takođe omogućava jednostavno i prijatno upravljanje na pravcu, pri velikim brzinama i u krivinama, pružajući duži život gumama. Sve što treba da uradite je da odaberete konfiguraciju koja vam najviše odgovara.

SVA OPREMA

Uprkos povoljnoj ceni, Linhai M550 EFI 4×4 ima vrlo bogat paket standardne opreme koji uključuje, na primer, ogroman prednji ram, zadnji prtljažni nosač, dizajnerske alu-felne sa brendiranim gumama, pouzdano električno vitlo snage 1360 kg i daljinski upravljač, opremu za vuču, polugu i štitnike za ruke, dizajnerske retrovizore, LED dnevna svetla, USB port, ulaz od 12V ili praktičnu zvučnu signalizaciju za žmigavce ili kretanje unazad.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstPoznati brend otvorio park za inteligentnu proizvodnju
Sledeći tekstBazna stanisa od 100W sa kojom možete napuniti i laptop

Leave a Reply