Sea Ray SPX 230 je sportski brod sa brodskim i vanbrodskim motorom. Ovaj model ima maksimalnu nosivost za ljude i opremu od 1.038 kg ili 13 osoba. Ovaj najveći brod u SPX porodici ima i WC, dodatni opcioni prostor za sedenje i izbor brodskog motora od 250 do 300 ks ili vanbrodskog od 150 do 250 ks.

Sea Ray SPX 230 donosi lako rukovanje, izgled za kojim će se ljudi okretati, pregršt opcija za sedenje i veliku količinu prostora, sve to u agilnom, sports- kom paketu i po pristupačnoj ceni.

Sa širinom od 2,59 m i dužinom od 7,16 m, Sea Ray SPX 230 je dosta široko i komforno plovilo.

Ta dodatna širina i pametno osmišljen raspored sedenja čine da ovaj brod za dnevne plovidbe može komotno da primi 13 osoba.

Prostrana ležaljka za sunčanje odmah iznad krmene platforme pretvara krmu u mesto za sunčanje i zabavu.

Sa volanom kojim se može upravljati vrhom prsta i odličnim odzivom ovaj brod je veoma zabavan za vožnju.

U prolazu na krmi nalazi se prekidač akumulatora, odmah kod ulaza gde mu je i mesto.
Zgodan prostor za odlaganje stvari nalazi se ispod prednjeg stepenika, dok se akumulator nalazi u prostoru u podu u zadnjem delu prolaza.

Kokpit predstavlja glavni prostor za druženje na ovom brodu i tu imate ugaonu garnituru za sedenje sa zadnje i desne strane.

Visoke gornje bočne ivice broda stvaraju utisak dubook kokpita.

Sa leve strane kao deo standardne opreme dobi- jate sportsko sedište koje može da se okreće, ali umesto fotelje možete da se opredelite i za opcioni produžetak klupe sa naslonom koji se pomera.Kao i kod svi modeli SPX, za ljubitelje sportova na vodi tu je paket “Elevation” koji sadrži: Water sports tower, nosače za dasku za vodu i retrovizor za skijaša.

Dizajnerski prioriteti u brodogradilištu Sea Ray zadiru dublje od puke estetike.
Šezdeset godina iskustva dale su ovoj kompaniji duboko razumevanje potrošačkih potreba i sposobnost da predvide njihove želje.

Sea Ray SPX 230 je brod za dnevne plovidbe sa opcionim WC-om, koji će produžiti vaše uživanje na vodi. Ovaj brod je savršen za ljude koji žele samo da uživaju u plovidbi ili za ljude koji žele da provedu dane na vodi uživajući u sportovima na vodi ili plivanju.

Ovaj brod je dovoljno velik za 13 osoba i lako ga možete transportovati na prikolici, što ga čini savršenim za druženja sa porodicom i prijateljima.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstZvučnik ili svemirska magija?
Sledeći tekstWave sistem koristi nosive uređaje za praćenje koji omogućavaju nadzor mladih plivača

Leave a Reply