Od baznih stanica do USB-C habova, ovi prenosivi uređaji imaju samo jedan cilj: svestranost. Ako bazna stanica može da doda dovoljno portova da pretvori vaš laptop u zamenu za desktop, onda je odradila odličan posao, ali ako pored toga može i da pruži podršku tablet uređajima i smartfonima, onda radi mnogo više.

Kensington SD1650P USB-C Single 4K prenosiva bazna stanica je to „nešto više“ za šta bi vlasnici većeg broja uređaja trebali da budu zainteresovani.
Ovaj uređaj može da puni vaš Windows laptop impresivnom snagom od 100W, dodajući pritom još nekoliko portova.

Uprkos sjajnoj svestranosti, snazi i mogućnosti da podrži 4K monitore i projektore, ova prenosiva bazna stanica ipak dodaje samo dva USB-A porta i jedan eternet port.
Mogućnost punjenja drugih uređaja, korišćenja perifernih PC uređaja na njima i jednostavno povezivanje istih na eksterni monitor čini ovu prenosivu baznu stanicu vrednim dodatkom za ljude koji imaju više gedžeta.

Kensington je napravio prenosivu baznu stanicu SD1650P da bude lagana i praktična za putovanja, dajući joj pritom dozu elegancije.

Uprkos ograničenom broju portova, permanentije konekcije su postavljene pozadi, kao što su HDMI izlaz, VGA port i eternet, dok su privremene konekcije za periferijske i druge uređaje koji koriste USB-A i USB-C portove postavljene napred kako bi korisnici mogli lakše da ih ubacuju i izbacuju.

Napred se nalaze dva USB-A 3.2 Gen 1 porta i jedan USB-C 3.2 Gen1 port, pri čemu se ovaj drugi uglavnom koristi za punjenje povezanog uređaja prolaznom snagom od 100W.
Sa zadnje strane nalazi se HDMI 2.0 izlaz, jedan VGA Full HD port i jedan RJ45 eternet port.

Prva dva su odlična za povezivanje eksternih ekrana, naročito ako imate i 4K monitor. HDMI izlaz nudi 4K rezoluciju pri 30 Hz, dok VGA donosi 1080p pri 60 Hz. DisplayPort bi korisnicima doneo više izbora, ali postojanje VGA porta znači da ljudi sa projektorom mogu da koriste ovu prenosivu baznu stanicu kao zgodni medijum za projektovanje slike sa svojih uređaja.

Ovo je neverovatno zgodno za ljude koji moraju da odrade posao preko tablet uređaja dok putuju, i još bolje ako moraju da prebace fajlove preko uređaja za skladištenje sa USB-A portom. Važno je napomenuti da ova prenosiva bazna stanica može da podrži samo jedan monitor.

Kompatibilnost prenosive bazne stanice SD1650P je zaista izvanredna, i s obzirom na to da može da se napaja iz prikačenih uređaja bez potrebe za adapterom (nećete moći da računate na ulaz od 100W), uređaj predstavlja fantastičan izbor za profesionalce koji puno putuju.

Sposobnost da za praktično sve vaše uređaje momentalno obezbedi dodatne portove, opcije za video izlaze i napajanje koristeći jedan USB-C port čini ovu hibridnu baznu stanicu jednim od najboljih USB-C habova na tržištu.

Prethodni tekstNOVI LINHAI M565L – VIŠE SNAGE
Sledeći tekstZlatni volan za SEAT CUPRA

Leave a Reply