Opremljen Intel® CoreTM procesorom 10. generacije, novi HONOR MagicBook X 15 pruža unapređene performanse u premijum ultratankom aluminijumskom kućištu vrhunskog dizajna.

Sa baterijom od 42Wh, dvokanalnom memorijom velike brzine, 2X2 MIMO dizajnom sa dvostrukom antenom i velikim kulerom, HONOR MagicBook X 15 obezbeđuje vrhunske karakteristike i besprekorno korisničko iskustvo.

Sa ultralaganim aluminijumskim kućištem, HONOR MagicBook X 15 teži samo 1,56 kg i uz debljinu od samo 16,9mm lako može da stane u većinu torbi i omogućava korisnicima da uživaju dok su u pokretu.

Savršen za one koji provode sate pred ekranom, HONOR MagicBook X 15 poseduje TÜV Rheinland sertifikat о niskоm plаvоm svеtlu za bezbednije i udobnije čitanje i TÜV Rheinland sеrtifikаt bеz trеpеrеnjа.

Za one koji vole da rade više stvari odjednom, Multi-screen omogućava korisnicima da vide ekran svog pametnog telefona i fajlove na laptopu; korisnici mogu jednostavno da prevlače i uređuju svoje datoteke, koristeći istu tastaturu i miš.

Prethodni tekstCloud gejming na LG televizorima!
Sledeći tekstKako do kredita za školovanje?

Leave a Reply