Grit X Pro multisportski sat je primerak koji demonstrira najnovije tehnologije brenda Polar za praćenje fizičke aktivnosti i navigaciju.
To je aktivan sat za korišćenje na otvorenom, sa režimima koji su idealni za ljude koji se bave surfovanjem, skijanjem ili planinarenjem.

Kao i većina fitnes satova, Polar prati otkucaje srca na ručnom zglobu. On koristi optička merenja drugih senzora kako bi se izbegli nezgrapni ili nevoljni pokreti koji mogu da poremete i promene podatke o otkucajima srca.

Polar koristi svetla različitih boja da prodre u kožu i detektuje ono što se reflektuje nazad.
Sportisti sa tamnijom bojom kože su imali manje precizna očitavanja sa fitnes uređaja koji koriste jednobojna svetla.

Personalizovani podsetnik za unos kalorija procenjuje vaše kalorijske potrebe na osnovu potrošnje i planirane rute, što vam omogućava da ponesete dovoljno hrane da pregurate celu avanturu. Ako ste jedan od onih koji se „isključe“ tokom dugačkih maršruta i zaborave da jedu ili ne mogu da se bave kalkulacijama u glavi, ova funkcija može biti od velike pomoći. Tu su još dve funkcije koje prate učinak – Running Power (meri snagu trčanja u vatima) i Hill Splitter koji pruža detaljne podatke o kretanju uzbrdo i nizbrdo.

Brend Polar podiže lestvicu sa multisportskim satom Grit X Pro. On sad ima integrisani GPS i navigaciju, unapređeno merenje pulsa i robusnu građu. Grit X Pro predstavlja unapređenu verziju modela Grit X i donosi nove i ažurirane tehnologije za praćenje fizičke aktivnosti i navigaciju. Kako biste pronašli pravi put u prirodi, sat vam nudi navođenje „korak po korak“, koristeći Komoot mape. Sinhronizujte sačuvane rute sa satom i on će vas navoditi u realnom vremenu i pomoći vam da se vratite na početnu tačku.

Nove, uvek uključene konzole omogućavaju instant pristup podacima kao što su nadmorska visina, koordinate i kompas. I iako nije baš navigacijska funkcija, Grit X Pro može da ažurira podatke o vremenskim uslovima na osnovu vaše lokacije, ako to želite.

Podaci o oporavku su nešto na čemu su mnogo radili u kompaniji Polar. To je zato što su odmor i san poput pasivnog treninga, „lakši“ deo treninga ali ključni deo celokupne slike vašeg zdravlja.
Najjednostavnija funkcija je bodovanje noćnog odmora (Nightly Recharge), koje poredi vaš učinak vašeg odmora i oporavka sa prethodnim noćima. Sleep Plus faze automatski prate kvalitet i trajanje vašeg sna i mere koliko ste vremena proveli u svakoj od faza sna tokom noći.

Litijum-polimerska baterija nudi do 40 sati korišćenja u konstantnom trening režimu sa GPS-om i praćenjem otkucaja srca.
Postoje i opcije za štednju energije sa kojima trajanje baterije možete produžiti do čak 100 sati.

Polar Grit X Pro Specifikacije:

Kućište: Nerđajući čelik
Trajanje baterije: 40 sati konstantnog praćenja (GPS/puls)
Trajanje baterije u štedljivom režimu: 100 sati
Režim sata: Do 7 dana
Masa: 79g

CENA: $ 499.95
Prethodni tekstTEST: Toyota Hilux – Za do kraja sveta i nazad
Sledeći tekstLoewe predstavlja novi podbrend sa živopisnim zvučnicima i televizorima

Leave a Reply