Početna Broj 209 TEST: Asus Zenbook Flip UX362 – Laptop za poneti

TEST: Asus Zenbook Flip UX362 – Laptop za poneti

Ima mnogo razloga zašto je Zenbook Flip UX362 odličan „2 u 1“ laptop. Ultrakompaktna površina koju zauzima ovaj laptop je definitivno ono što odskače. Ovaj laptop je manji od svih drugih konkurenata na tržištu, a da pritom nije žrtvovana funkcionalnost, karakteristike ili performanse. Dosta prigušeno osvetljenje ekrana, prilično ograničen broj ulaza i izlaza ili blago pištanje kalema bi moglo neke ljude da natera da se okrenu konkurenciji. U nastavku pročitajte detaljnije utiske.

ATV & NAUTICA 2020

Kao što se da zaključiti iz imena, ako ste upoznati sa nomenklaturom Asus laptopova, ovo je premijum „2 u 1“ konvertibilni laptop sa ekranom koji može da se rotira 360 stepeni, napravljen na Intelovoj najnovijoj Whiskey Lake hardverskoj platformi.

Model Flip UX362FA međutim predstavlja značajno poboljšanje u odnosu na prethodne generacije, sa manjom površinom koju zauzima, tanjim okvirom kućišta oko ekrana, prijatnijom tastaturom sa pozadinskim osvetljenjem i redizajniranim kućištem koje bi trebalo da donese bolju ergonomiju i hlađenje.

ATV & NAUTICA 2020

Leave a Reply