Početna Broj 209 TEST: Asus Zenbook Flip UX362 – Laptop za poneti

TEST: Asus Zenbook Flip UX362 – Laptop za poneti

Ima mnogo razloga zašto je Zenbook Flip UX362 odličan „2 u 1“ laptop. Ultrakompaktna površina koju zauzima ovaj laptop je definitivno ono što odskače. Ovaj laptop je manji od svih drugih konkurenata na tržištu, a da pritom nije žrtvovana funkcionalnost, karakteristike ili performanse. Dosta prigušeno osvetljenje ekrana, prilično ograničen broj ulaza i izlaza ili blago pištanje kalema bi moglo neke ljude da natera da se okrenu konkurenciji. U nastavku pročitajte detaljnije utiske.

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Kao što se da zaključiti iz imena, ako ste upoznati sa nomenklaturom Asus laptopova, ovo je premijum „2 u 1“ konvertibilni laptop sa ekranom koji može da se rotira 360 stepeni, napravljen na Intelovoj najnovijoj Whiskey Lake hardverskoj platformi.

Model Flip UX362FA međutim predstavlja značajno poboljšanje u odnosu na prethodne generacije, sa manjom površinom koju zauzima, tanjim okvirom kućišta oko ekrana, prijatnijom tastaturom sa pozadinskim osvetljenjem i redizajniranim kućištem koje bi trebalo da donese bolju ergonomiju i hlađenje.

Leave a Reply