Početna Home Deo umetnosti na televizoru

Deo umetnosti na televizoru

S obzirom da dizajn The Frame televizora odaje utisak slike na zidu, saradnja kompanije Samsung sa čuvenim muzejom Luvr pruža nove mogućnosti korisnicima ovog modela.

Umetnička biblioteka Art Store od nedavno je obogaćena sa 40 novih slika i fotografija među kojima su poznata remek dela koja su deo zbirke muzeja Luvr, kao i fotografije samog zdanja muzeja.

Korisnici The Frame pametnih televizora, pored toga što imaju savršeno iskustvo u gledanju omiljenih video sadržaja, kada isključe televizor od svog doma mogu da naprave pravu umetničku galeriju i da uživaju u prikazu čuvenih dela koja su deo zbirke muzeja Luvr i fotografijama samog muzeja.

Zahvaljujući vrhunskoj Quantum Dot tehnologiji, koja čini boje živahnijima i osigurava savršen prikaz slike, umetnička dela će verodostojno biti prenesena na veliki ekran televizora.

Za Samsung Newsroom napravljen je i ekskluzivan intervju s Yannom Le Touherom, direktorom razvoja, licenciranja robnih marki i komercijalnih partnerstava muzeja Luvr, u okviru koga on objašnjava šta ova saradnja donosi korisnicima The Frame televizora.

Le Touheru navodi da je ova saradnja važan korak u ispunjavanju glavne misije muzeja Luvr, a to je „širenje“ umetnosti sa što većim brojem ljudi.

“Ponosni smo što smo deo istaknutih partnera za Art Store. Zahvaljujući Samsung tehnologiji i inovacijama, imamo priliku da omogućimo ljudima da i kod kuće uživaju u reprodukciji svojih omiljenih umetničkih dela iz Luvra. Očigledno, ovo ne može zameniti posetu muzeju, ali čvrsto verujemo da ćemo u mnoge domove doneti inspiraciju i radost”, rekao je Le Touher, direktor razvoja, licenciranja robnih marki i komercijalnih partnerstava u Luvru.

Prethodni članakAR Objective na Viberu
Sledeći članakNovi Fiat 500 je električna poslastica za gradsku vožnju

Leave a Reply