S vremena na vreme naiđe neka inovacija koja u potpunosti promeni način na koji funkcionišemo u kuhinji.

Klasičan primer: Nova linija bežičnih aparata kompanije KitchenAid koja vam daje slobodu i fleksibilnost da pripremate jela gde god želite – uopšte vam nije potrebna utičnica!

Ova linija proizvoda uključuje seckalicu, ručni mikser i ručni blender koji dolaze u sedam atraktivnih boja i koje pokreću dugotrajne, punjive litijum-jonske baterije.

Za razliku od drugih bežičnih aparata koji su često spori i imaju slabu bateriju, ovi aparati sa jednim punjenjem baterije mogu da odrade više zadataka.

Svetlosni indikator vam daje do znanja kada nivo baterije opada, a kada ih priključite, aparati mogu da se napune od prazne do skroz pune baterije za svega dva sata.

Bežični ručni mikser sa 7 brzina

Svakoj kuhinji potreban je dobar ručni mikser za brzo pripremanje testa, šlaga ili raznih smesa.

Umesto zapetljanih kablova koji ograničavaju vašu mobilnost, osećaćete se osnaženo da koristite ovaj mikser gde god poželite.

Brojčanik za podešavanje sedam brzina nalazi se sa gornje strane ručke miksera, a tu je prikazan i nivo baterije kako biste znali kada je vreme da se baterija dopuni.

Mikser ima dovoljno snage da napravi četiri ture čokoladnih keksića sa jednim punjenjem baterije.

S obzirom na to da je osnova motora ravna, možete jednostavno da odložite mikser na radnu površinu u kuhinji dok dodajete nove sastojke.
Iako su ručni mikseri poznati po tome što se lako prljaju, površina ovog aparata se veoma lako čisti, a metlice se mogu prati u mašini za sudove.

Bežična seckalica sa posudom od 1.200 ml

Male seckalice su spas kada morate brzo da pripremite sastojke koji zahtevaju puno vremena ili su nezgodni za seckanje.

Bežična seckalica kompanije KitchenAid je savršena za seckanje ili obradu hrane u malom ili srednjem obimu, kao što je pripremanje umaka, salse ili čak mućenja sastojaka, dok ga nedostatak gajtana čini izuzetno svestranim i jednostavnim za korišćenje.

Posuda od 1.200 ml ne sadrži bisfenol A i ima dršku koja vam pruža sigurnost pri rukovanju.

Oštrica od nerđajućeg čelika secka i miksuje u dve brzine, a sa dodatkom za mućenje možete da pravite penasta belanca i šlag.

Svi delovi ovog aparata mogu da se peru u mašini za sudove tako da nećete imati puno posla čak ni nakon pripreme najzahtevnijih recepata.

Bežični ručni blender sa podesivom brzinom

Bežični ručni blender kompanije KitchenAid funkcioniše isto kao i klasični štapni blender ovog proizvođača, samo je njime mnogo lakše rukovati jer vas ne sputava nikakav gajtan.

Ovo je posebno korisno kada pravite smoothie direktno u teglici ili kada pripremate potaž ili neki sos.

Ovaj moćni blender ima podesivu brzinu kojom se upravlja preko dugmeta na dršci, pa možete da prilagodite brzinu u zavisnosti od toga šta pripremate i kakvu teksturu želite da postignete. Sa manjim brzinama i puls režimom dobićete grudvasta jela, a sa većim brzinama dobićete homogeni, glatki pire ili sos.

Takođe dobijate i dodatnu štitnik za posuđe, koji okružuje oštricu kako bi zaštitio površinu vašeg posuđa kada blendirate direktno u šerpi ili loncu.

Svi delovi ovog blendera, uključujući i uklonivi nastavak, mogu da se peru u mašini za sudove.

Prethodni tekstTOP 5: Fitnes bicikli sa kojima ćete uvek biti u dobroj formi
Sledeći tekstCAP CAMARAT 12.5 WA

Leave a Reply