Početna Home Koja je svrha “pametnog” pranja veša?

Koja je svrha “pametnog” pranja veša?

Ako ste u potrazi za mašinom za pranje i sušenje veša koja štedi vreme prilikom pranja, pritom pružajući blistavo čistu i suvu odeću, uz pomoć unapred definisanih programa i pametnih opcija, ne morate tražiti dalje od najnovije serije Samsung 8800 Smart Dial mašina za pranje i sušenje veša.

Ova serija kombinovanih uređaja nedavno je predstavljena na međunarodnom sajmu tehnologije CES 2021, gde su iz kompanije Samsung poručili kako će mašine 8800 Smart Dial svim korisnicima učiniti sušenje i pranje odeće lakšim i jednostavnijim.

Samsung 8800 Series Smart Dial mašine dolaze sa novim mogućnostima na bazi veštačke inteligencije, kao i sa digitalnom komandnom pločom koja svakodnevno pranje čini inteligentnijim i efikasnijim.

Nova komandna ploča pruža Smart Dial opciju koja pamti preferirane programe i opcije pranja, za brzo uključivanje bez mukotrpnih podešavanja.

Dalje, korisnici mogu i posebno da prilagode već dostupne programe pranja, uz pomoć impresivnog korisničkog interfejsa, na primer za odeću kojoj je potrebna posebna pažnja.

Samsung 8800 Series Smart Dial uređaji samostalno izdvajaju potrebnu količinu praška, a opcije pranja se automatski podešavaju tokom samog ciklusa.

Takođe, uređaj može sopstvenim senzorima da odredi kada je odeća potpuno suva.

U slučajevima kada odeća treba brzo da bude čista i spremna za nošenje, svakako će vas oduševiti Super Speed opcija pranja i sušenja, sa kojom je celi ciklus gotov za samo sat vremena.

Najnovije Samsung 8800 Series Smart Dial mašine za pranje i sušenje veša pružaju sve što je potrebno za čistu i suvu odeću u samo nekoliko dodira, bez stresa i izgubljenog vremena.

Više informacija o uređajima možete potražiti na: https://news.samsung.com/global/.

Prethodni članakSaputnik svakog avanturiste
Sledeći članakNordica takmičarske skije za napredne skijaše

Leave a Reply