Početna Home Neo QLED 2021 u Srbiji

Neo QLED 2021 u Srbiji

Neo QLED modeli televizora prvi put su predstavljeni u januaru na Samsung virtuelnom događaju „The First Look“, a njihova prodaja u Srbiji zvanično je počela ove nedelje.

Neo QLED 4K televizore moguće je nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 200.499,00 dinara, dok su Neo QLED 8K televizori dostupni od 494.399,00 dinara.

Samsung NEO QLED linija televizora napravljena je tako da korisnici mogu u bilo kom trenutku da dožive filmsku akciju ili omiljenu igru iz udobnosti svog doma, zahvaljujući tehnološki naprednim karakteristikama koje iskustvo gledanja čine jednostavno besprekornim.

Svi modeli NEO QLED televizora za 2021. godinu – QN900, QN800, QN90 i QN85 nosioci su „Eye Care“ i „Gaming TV Performance“ sertifikata, koje im je dodelio ugledni nemački institut za sertifikovanje elektrotehnike Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).

Zahvaljujući „Eye Care“ sertifikatu, Samsung Neo QLED televizori prepoznati su kao potrošački proizvodi koji zadovoljavaju standarde ujednačenosti kvaliteta slike i verodostojnosti boja.

Sertifikat za gejming dodeljen je televizorima nakon testiranja koje uključuje smanjenje kašnjenja odaziva ekrana od 10ms, podršku za HDR i nivo svetlosti prikaza iznad 1000 nita.

Neo Quantum Pro 8K procesor koristi veštačku inteligenciju za maksimalnu optimizaciju ekrana u 8K rezoluciji koristeći podatke dobijene sa čak 16 neuronskih mreža.

Uz prikaz sa stopostotnom dubinom boja, Neo QLED televizori koriste Quantum Dot tehnologiju koja analizira nivo svetlosti na sceni i optimizuje boje na ekranu kako bi u potpunosti odgovarale ambijentu.

Opcija Adaptive Picture automatski menja svetlinu i kontrast ekrana zavisno od svetlosnih uslova u prostoriji u kojoj se gleda televizija, kao i sadržaju koji se prikazuje. Isto tako, Ultra Viewing Angle daje korisnicima doslednu i detaljnu sliku bez obzira gde sede.

Neo QLED 8K i 4K televizori dolaze i sa brojnim pametnim mogućnostima i aplikacijama, poput Samsung Health za vežbanje i ličnim virtuelnim trenerom.

Tu su i Google Duo i PC on TV opcija koje omogućavaju korišćenje celog MS Office 365 softverskog paketa na televizoru. Gejmerima će se posebno svideti Super UltraWide GameView opcija za igranje na ekranu rezolucije od čak 32:9, kao i poseban Game Bar kako bi se pratile performanse video igara.

Za sve koji su u potrazi za novim televizorom koji će ih oduševiti kvalitetom prikaza i zvuka, tu je ponuda Samsung Neo QLED televizori za 2021. godinu uz produženu garanciju u trajanju od 5 godina, koju možete iskoristiti do 30.6.2021. godine.

Prethodni članakPotpuno električni
Sledeći članak3 nagrade za Romea

Leave a Reply