Jeanneau – Savršen spoj sportskog duha i elegancije

Kvalitet, inovativnost i elegancija. Tri vrednosti koje su nezaobilazni deo istorije brodogradilišta Jeanneau.

U brodogradilištu Jeanneau, vešti majstori svog zanata i profesionalci su oduvek bili ključni faktor u izgradnji brodova. Oni prenose svoje iskustvo i strast za dobro odrađenim poslom.

Brodogradilište Jeanneau je poznato po eleganciji koju poseduju njihovi brodovi.
Njihove čiste, moderne linije crtaju svetski priznati brodski arhitekti i dizajneri, koji donose nove ideje u svaki novi projekat.

Takva stručnost, u kombinaciji sa iskustvom projektantskih timova brodogradilišta Jeanneau, za rezultat ima atraktivne, udobne brodove, koji su uvek laki za upravljanje. Upoznajte pojedince koji su u brodove utkali svoje iskustvo i svoju strast.

Iskustvo koje pružaju brodovi brodogradilišta Jeanneau je jedinstveno. Naša misija: da omogućimo svakome da otkrije čari mora, i da u potpunom spokoju doživi one jedinstvene trenutke provedene na vodi. Nijedan drugi brodograditelj ne može da ponudi ovako moderan dizajn, superiornu završnu obradu, performanse i nivo zadovoljstva klijenata – sve u jednom paketu sa vrlo konkurentnom cenom.

Ni jednom, u toku zadnjih 60 godina, se nije desilo da jedrilice i jahte iz brodogradilišta Jeaneau nisu bile uspešne.

Pravi uspeh brodogradilišta Jeanneau je prijateljska interakcija koja je inspirisana brendom. Sa preko 250.000 brodova koji plove morima i okeanima širom sveta, strastveni porodični duh je izgradio posebnu vezu između prodavaca, vlasnika i partnera, i to je zaštitni znak brenda Jeanneau.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde