Početna Lifestyle GLASTRON GTS 245

GLASTRON GTS 245

GTS serija brodogradilišta Glastron dobila je novi flegšip model koji ima razigrano sportski karakter svoje manje braće ali je jedini gliser sa pramčanim kokpitom u postavi koji ima konzolu dovoljno veliku da sadrži i odeljak sa WC-om. A za veliki broj porodica sa malom decom, to je detalj koji donosi prevagu.

Jedna od inteligentnijih inovacija na modelu GTS 245 je multifunkcionalna ležaljka za sunčanje.

U brodogradilištu Glastron znaju da ljudi vole da bace sidro i provedu većinu svog vremena jednostavno odmarajući, uz sunčanje i druženje na krmi broda. Kada se rasklopi, ležaljka se pretvara u lepu horizontalnu površinu za sunčanje. A kada podignete jedan od jastuka, on se pretvara u naslon i formira klupu koja gleda na vodu iza broda odakle možete da posmatrate zalazak sunca ili decu kako se igraju u vodi.

UPRAVLJANJE

Glastron koristi SSV korito za svoje brodove još od 1977. godine, uz neke minimalne promene, jer ono odlično radi svoj posao. Oštar ugao nagiba korita na pramcu smanjen je na 20 stepeni na krmi, što pomaže pri sečenju talasa. SSV korito omogućava izdizanje iz vode i pruža stabilnost, a kao rezultat toga, GTS 245 deluje kao da non-stop glisira, on se samo izdiže i spušta pri različitim brzinama, a vi imate kontrolu u svakom momentu.

On može da sa lakoćom da podnese „džombe“ u vidu mnogo malih talasa koji se često sreću u otvorenim vodama.

GTS 245 je brod od 7,3 metra koji je još prostraniji nego što bi se reklo gledajući njegovu dužinu i širinu. Ima širinu od 2,54 metra, što je za nijansu manje od proseka. Zbog garniture u centralnom kokpitu, vozač je malkice pomeren u ćošak kako bi se ostavilo mnogo prostora za noge čak i osobama koje mogu da se takmiče u košarkaškim zakucavanjima tako što će usmeriti noge ka sredini broda.

Model 245 ima originalnu Glastron upravljačku konzolu i podseća na retro, klasični sportski automobil sa mernim instrumentima sa žutim brojčanicima koji podsećaju na iskolačene oči i karakterističnim šestokrakim sportskim volanom.

ŽELJENE POSTAVKE

Glastron vam omogućava da birate između tri paketa opreme. GTS je najsportskiji od ta tri paketa i uključuje grafike i završnu obradu sa gelcoat premazom, kao i posebne tepihe sa ispisanim logoom brenda i tapacirung u crvenoj, beloj i crnoj boji. Iako crna možda nije najbolja boja za presvlake – s obzirom na njeno svojstvo zadržavanja toplote – u brodogradilištu Glastron koriste Aquaflex vinil, koji ima teksturu tkanine i bolje rasipa toplotu od tradicionalnog vinila, tako da ostaje ugodan čak i kad je izložen direktnim sunčevim zracima.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni članakRanac koji ima sopstvenu nadzornu kameru, uređaj za praćenje i solarni panel
Sledeći članakNajnovije Jabra bubice su neverovatno male i mogu da vam poboljšaju sluh

Leave a Reply