Raymarine je svetski lider u proizvodnji nautičke elektronike za rekreativne moreplovce i tržište lakog komercijalnog pomorstva.

Njihovi proizvodi su napravljeni da isporuče apsolutno najbolje vizuelne navigacijske informacije i koriste tehnološko nasleđe u oblasti pomorske navigacije koje je prikupljano preko 80 godina.

Raymarine proizvodi su danas poznati po lakoći upotrebe, izdržljivoj izradi i pouzdanosti.

U ovoj kompaniji stalno rade na inovacijama kako bi isporučili najbolje senzore u klasi i pametne navigacione sisteme – čineći vaše vreme provedeno na vodi bezbednijim i zabavnijim.

Multifunkcionalni ekrani

Raymarine multifunkcionalni ekrani vam daju kontrolu uz pomoć fluid-touch ekrana ili HybridTouch korisničkog iskustva.

Napravljeni da se šire, mutifunkcionalni ekrani za navigaciju podržavaju sve Raymarin senzore i dodatne module, uključujući Quantum 2 radar, module za CHIRP sonar, autopilot sistem Evolution i FLIR termovizijske kamere.

Raymarine multifunkcionalni sistem eS serije i gS serije sada mogu da koriste unapređeni, brzi i intuitivni LightHouse 3 operativni sistem.

Autopilot

Evolution Ai kontrolni algoritmi predstavljaju kulminaciju znanja koje kompanija Raymarine poseduje u oblasti tehnologije autopilotskih sistema, a kompanija FLIR Systems u oblasti istraživanja i razvoja, uz dodatak napredne vazduhoplovne navigacione tehnologije.

Ovi algoritmi isporučuju novi nivo precizne autopilotske kontrole.

Tipični autopilotski sistemi se sastoje iz tri glavne komponente: kompjuter / procesor, upravljački mehanizam i komandna jedinica.

Nautički radari i antene

Danju i noću radarski sistemi kompanije Raymarine vas informišu o okolnom saobraćaju, nesrećama i preprekama, nevremenu koje se približava i još mnogo drugih stvari.

Iskoristite svoj radar da se snađete u gustoj magli ili po kiši.
Potvrdite poziciju svog broda sa ultrapreciznim radarskim dometom.

Dozvolite da vam funkcija MARPA pomogne u navođenju broda kroz gužvu u luci.
Tokom krstarenja uživajte u detaljno mapiranom priobalju.

Pronađite morske ptice na velikoj udaljenosti koje će vas odvesti do ribe. Raymarine nudi širok asortiman radarskih rešenja za brodove svih vrsta i veličina.

Fishfinder uređaji i sonarski moduli

Ako je vaša strast pecanje u slatkim vodama, na morskom priobalju ili na pučini, DownVision, SideVision i novi RealVision 3D fishfinder sonarski moduli vam omogućavaju da kreirate podvodnu sliku i pronađete ribu istovremeno – sve to uz izvanrednu jasnoću slike.

Sa ponudom fishfinder uređaja napravljenih za amatere kao i profesionalne pecaroše, asortiman Raymarine sonarskih modula vam omogućava da provedete više vremena hvatajući ribu nego tražeći je.

Dragonfly

Sa naprednim tehnologijama kao što su CHIRP DownVision sonarski modul širokog spektra i optički spojeni displeji za sve vremenske uslove, Dragonfly sonari vam omogućavaju da provedete više vremena hvatajući ribu, a manje vremena tražeći je.

Satelitska televizija

Raymarine antene za satelitsku televiziju na vaš brod donose kombinaciju visokih performansi i jednostavnosti korišćenja na nivou onoga što biste očekivali od kućnih sistema za zabavu.

Smešteni u kompaktno kućište, ovi antenski sistemi prate i hvataju satelitske TV signale u skoro svim vremenskim uslovima za garantovano brz i pouzdan pristup stotinama digitalnih kanala sa jasnom slikom.

Dostupne su sa tanjirima prečnika 33 cm, 37 cm, 45 cm, i 60 cm.

Raymarine Visible Light nautičke kamere

Nautičke Visible Light kamere predstavljaju pristupačno CCTV rešenje.

One funkcionišu dobro u različitim uslovima osvetljenja i dobro prate pokrete takođe.

Jednostavno ih povežete i sa bilo kojim kompatibilnim Raymarine multifunkcionalnim ekranom (analogne kamere zahtevaju ulaz za BNC konektor), uključite ih i dobili ste privatni sistem za video nadzor na brodu.

FLIR nautičke termovizijske kamere

FLIR nautičke termovizijske kamere pretvaraju noć u dan, pružaju vam bezbednost i omogućavaju vam da samouvereno plovite.

Od malih brodova do superjahti, FLIR nudi najnaprednije termovizijske kamere koje su izdržljive, pouzdane i jednostavne za korišćenje.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstIFA 2020: Nova LG vizija doma za buducnost – Zivot je lep kod kuce
Sledeći tekstToyota Srbija predstavila GR Supru 2.0 i C-HR 2.0 Hybrid

Leave a Reply