Sea Ray 190 SPX

Udoban, prostrani enterijer u klasičnom Sea Ray stilu. SPX 190 je sportski nadaren brod koji će vam pomoći da maksimalno iskoristite vreme provedeno na vodi. Sa pristupačnom cenom i širokom ponudom opcionih paketa koji odgovaraju vašem načinu života, SPX 190 čini lep život dostupnijim nego ikada pre. Neverovatna širina plovila 2,54m, odlično organizovan prostor u kokpitu, ogromna tenda koja se prostire od zadnje krmene ležaljke do vetrobranskog stakla je samo deo onoga što  ovo plovilo čini jedinstvenim u ovoj kategoriji.

SPX 190 predstavlja san svake porodice za zabavan dan na vodi. Stvoren je za druženje i relaksaciju. a kokpit koji je stvoren za druženje prosto vas poziva na celodnevni odmor uz sunčanje i razgovor.

Sea Ray 230 SSE

Sa kvalitetom izrade i završne obrade koji daleko nadmašuje konkurenciju, model Sun Sport 230 ima elegantan profil koji je karakterističan za brend Sea Ray. Sea Ray Sun Sport 230 donosi lako rukovanje, izgled za kojim će se ljudi okretati, pregršt opcija za sedenje i veliku količinu prostora, sve to u agilnom, sportskom paketu i po pristupačnoj ceni.

Sa širinom od 2,59 m i dužinom od 7,16 m, Sea Ray SPX 230 je dosta široko i komforno plovilo. Ta dodatna širina i pametno osmišljen raspored sedenja čine da ovaj brod za dnevne plovidbe. Ispod palube, goste čeka dobro opremljena kabina sa udobnim prostorom ručavanje koji se pretvara u „V“ krevet. Kabina je savršeno mesto gde možete da se sklonite od sunca, stavite decu da odspavaju ili prenoćite.

Na modelu Sun Sport 230 svaki detalj je na svom mestu i o svemu je vođeno računa kako bi nautičari dobili ono najbolje.

Sea Ray 320 Sundancer

Sea Ray inženjeri su među prvima projektovali plovilo koje spaja dva broda u jednom- bowri­der i sportski kruzer za vrhunsku porodičnu plo­vidbu.

Doživite razliku koja dolazi sa dizajnom koji je podjednako luksuzan i praktičan. Od prostranog prostora za sunčanje i druženje na pramcu do stilizovane, udobne kabine, Sundancer 320 je stvoren da impresionira. Svestranost i nesmetani spoj unutrašnjih i spoljašnjih prostora daju modelu Sundancer 320 eleganciju po kojoj se zaista izdvaja od tradicionalnih sportskih kruzera. Ovaj model je takođe dostupan i kao kupe.

Veliki prostor za sunčanje i druženje na pramcu sa podesivim naslonima za glavu i ruke pruža savršeni komfor kako u pokretu tako i tokom mirovanja.

Jeanneau Merry Fisher 1095 Fly

Jeanneau nam opet donosi koncept krstarenja na motornom brodu od 10 metara sa vanbrodskim motorom, ovaj put u flybridge verziji! Kao već jedinstven u svojoj kategoriji, sa vanbrodskim motorom i tri kabine, MERRY FISHER 1095 je ispred svih trendova, a sada ima i flybridge.

Ovaj model ima sve kvalitete MERRY FISHER linije: prostor u unutrašnjosti, klupa za sedenje za upravljačkom konzolom, korito visokih performansi, modularni kokpit, uvučena bočna paluba, pregršt skladišnog prostora i, uz sve to, nivo udobnosti koju nudi MERRY FISHER linija.

Jeanneau Cap Camarat 7.5 CC

Kao i kod svih Jeanneau modela sa centralno postavljenom konzolom, Cap Camarat 7.5 CC Série3 stavlja najveći fokus na spoljašnje prostore, sa prostranim i udobnim prednjim i zadnjim kokpitom. Prednji kokpit može da se pretvori u palubu za sunčanje. Kretanje oko konzole je savršeno tečno i sa lakoćom se pristupa bilo kom od dva boravišna prostora.

Direktno inspirisan modelom Cap Camarat 9.0 CC, novi Cap Camarat 7.5 CC Série3 donosi iznenađujući i neprikosnoveni nivo udobnosti na brodu dužine 7 metara sa centralno postavljenom konzolom.

CTC 620 Sundeck

CTC 620 Sundeck je sportski gliser, namenjen za uživanje na vodi, kako za vas tako i za vašu porodicu i prijatelje. U kombinaciji sa Suzuki vanbrodskim motorom, pouzdanost i uživanje je zagarantovano. U kokpitu je klupa za sedenje u obliku slova L, kao i opciono sedište za vozača i suvozača, u vide sportskih sedišta ili velike klupe sa naslonom. Pramcu se pristupa i sa leve i sa desne bočne palube. Na pramcu se nalazi velika ležaljka koja može da prima 2-3 ljudi, koji žele dugo uživanje na suncu, kao i velika ostava za skladištenje sidra. Kabina je estetski lepa i prostrana i čini odličan dodatak ovakvom plovilu.

CTC 560 Open

CTC 560 Open je pravi primer savršenog odnosa cena-kvalitet. Plovilo odličnog dizajna, sa maksimalnom snagom motora od 140 KS i kapacitetom za 7 osoba, obećava dobru zabavu na vodi. Iako se radi o plovilu dužine 5,35 m, kabina je prostrana, komforna, estetski lepa i čini odličan dodatak ovakvom plovilu. Posebno ističemo veliku pramčanu ležaljku za duga uživanja na suncu.

Saxdor 200 Sport

Saxdor 200 ima korito sa dvostrukim stepenastim prelazom i uzanim strukom kao i neuobičajeno oštar ugao nagiba korita od 22,5 stepeni. To već zalazi u teritoriju „kvazi trkačkih“ brodova.

Saxdor 200 ima tu retku sposobnost da se ponaša kao lagano, okretno, agilno plovilo u mirnim uslovima dok deluje iznenađujuće čvrsto i robusno u uslovima sa više talasa. Ništa se ne drma, ne škripi i ne savija. On uvek doskoči mekano, a korito sa dvostrukim stepenastim prelazom mu omogućava da plovi savršeno poravnat. Za razliku od nekih stepenastih korita, on ne deluje sklono poskakivanju ili klizanju kada ga vozite brzo u zaokretu.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Prethodni tekstTest: Logitech MX Mechanical Maestralna tastatura u svim konfiguracijama i veličinama
Sledeći tekstKontroler sa dvostrukom namenom za Android gejmere

Leave a Reply