Nedugo nakon što je postao nezavisna kompanija, HONOR je zauzeo deo tržišta u Kini.
Prema mesečnim podacima – Market Pulse data kompanije Counterpoint Research tržišni udeo ovog brenda u Kini je skočio sa 5,1% u januaru, na 8,4% u junu.

Takođe, jačanje na tržištu pratio je i rast u prodaji prateći rezultate iz meseca u mesec – 38,9% u maju i 27.5% u junu.

Novi HONOR ima mogućnosti da proprati celokupan proces, odnosno end-to-end operacije, od istraživanja i razvoja, lanaca snabdevanja, proizvodnje, do prodaje, marketinga, usluga i finansija. Upravo je u tome ključ ponovnog osvajanja tržišta u Kini.

Za kratko vreme, HONOR je uspostavio više od 30 strateških partnerstava sa nekim od najznačajnijih dobavljača.
Istraživanja i razvoj, kao i stalni fokus na razvoj najsavremenije tehnologije omogućiće kompaniji da ostane konkurentna pri povratku na globalno tržište.

Tokom prvog minuta lansiranja HONOR 50 u Kini je zabeležena rekordna prodaja – 500 miliona juana, a takođe je održan i rast u prodaji od 20% u periodu od 28 nedelja što je omogućilo kompaniji da zauzme prvo mesto na listi koja prati online prodaju smartfona u toj zemlji.

HONOR je bio ispred svojih konkurenata i kada je u pitanju online prodaja pametnih telefona u cenovnom rangu od 2.500 do 4.000 juana, odnosno između 380 i 600 dolara, sa rekordno visokim udelom na tržištu od 17.9%, dve nedelje zaredom.

Povratak na globalno tržište je izvestan imajući u vidu rezultate koje je HONOR postigao u Kini, ali i nove proizvode koji nas očekuju.

Prethodni tekstSEA RAY SDX 270 – INSPIRACIJA ZA TRAJNE UTISKE
Sledeći tekstPogledaj SAMSUNG širu sliku

Leave a Reply