Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, prikazala je test izdržljivosti za svoj prvi robusni telefon – Nokia 800 Tough, prikazujući najbolje karakteristike ovog ultimativnog modela koji je namenjen da izdrži i najzahtevnije uslove.

Ovom prilikom prikazani su i uređaji Nokia 7.2 i Nokia 6.2 koji unapređuju iskustva fanova u Srbiji u domenu srednjeg segmenta.

Nokia 800 Tough je telefon koji donosi novi nivo izdržljivosti fanovima širom sveta.

Osim toga što je otporan na vodu i prašinu, takođe je zaštićen od padova i dizajniran da izdrži ekstremne temperature, što ga čini idealnim saputnikom za sva avanturistička putovanja i pravo je rešenje za sve fanove koji rade u zahtevnom radnom okruženju.

Nokia 800 Tough donosi najnovije funkcije koje su karakteristične za moderne telefone, uključujući popularne aplikacije kao što su WhatsApp i Facebook, 4G povezanost i drugo.

Robert Siewierski, generalni menadžer kompanije HMD Global za istočnu Evropu je izjavio:

„Nokia 800 Tough je prošao rigorozna testiranja i sada smo u prilici da fanovima ponudimo sve što im je potrebno kroz izdržljiv telefon u koji su savršeno uklopljene i osnovne moderne aplikacije. Nokia 800 Tough je izrađen i testiran da ispuni vojne standarde i da izdrži ekstremno niske temperature i do -20C ili visoke temperature do 55C. Ovaj model je takođe izrađen tako da izdrži česte padove čak i na beton sa visine od 1,8m. Nokia 800 Tough je definitivno pravi izbor za sve korisnike koji su u potrazi za izdržljivim i pouzdanim uređajem, za korisnike koji rade na građevini, kao i za ljubitelje avanturističkih putovanja.”

1
2
Prethodni tekstMcLaren Elva je čudo bez vetrobranskog stakla
Sledeći tekstXIV Beogradska finalista Renalut međunarodnog projekta “Tvoja ideja, tvoja inicijativa”

Leave a Reply