Excalibur Twofold – Maksimalno odvažan

Od 1995. godine, manufaktura Roger Dubuis je poznata po inovacijama „bez granica“, tehničkoj izvrsnosti, zahtevnoj umešnosti i stilskoj odvažnosti.

Većina Roger Dubuis satova nose žig Poinçon de Genève. Jasno vidljiv dokaz izvrsnosti, ekskluziviteta, znanja i performansi.
Za izradu Roger Dubuis satova neophodno je izdvojiti 40% više vremena, a ljubitelji za to dobijaju stopostotno izobilje izvrsnosti i lepote.

Excalibur Twofold: glečerski dodir odvažnosti i svetske premijere

Igrajući se sa najvišim standardima visoke horologije, Roger Dubuis predstavlja novu interpretaciju svog čuvenog mehanizma, dvostrukog letećeg turbijona.

Excalibur Twofold predstavlja savršenu ilustraciju njegove ekspresivne osobenosti i znanja koji su još upečatljiviji u mraku.

Ova izvanredna horološka keracija obuhvata tri svetske premijere.

Sa kućištem prečnika 45 mm, glečerski dodir model Excalibur Twofold je dodatno naglašen koronom i kućištem napravljenim od mineralno kompozitnih vlakana (MCF), ultrabelog kompozitnog materijala koji se sastoji od 99,95% silicijum-dioksida i koji je razvijen posebno za kompaniju Roger Dubuis.

Ovako nešto nikada pre nije viđeno u svetu visoke horologije.

Proces izrade listova od kompozitnog materijala koji su usavršili inženjeri kompanije Roger Dubuis omogućava ovoj manufakturi da se poigrava sa ovim jedinstvenim mineralno kompozitnim vlaknima.

Po prvi put razvijen je patentirani proces kako bi se osvetlio svaki ugao gornje ploče mehanizma koje je napravljen od mineralno kompozitnih vlakana.

Ovaj materijal je luminescentan noću i traje 60% duže nego standardni luminescentni materijali koji su danas u upotrebi.

I za kraj, kajiš na modelu Twofold je napravljen od posebne fluorokarbonske (FKM) gume i takođe je luminescentan.

Napravljen je na bazi revolucionarne tehnologije po imenu „LumiSuperBiwiNova“ koja čini da deo kajiša svetli u mraku poput noćnog signala.

Kombinujući lake i otporne materijale, ovo tehničko remek delo zahteva ekstremnu veštinu u izradi satova.

Noseći žig Poinçon de Genève, model Excalibur Twofold dolazi u ograničenoj seriji od osam komada za neprikosnoveni dokaz da se radi o vrhunskom raritetu.

Ovaj proizvođač satova još jednom neumoljivo naglašava svoju tehničku samostalnost i radikalne estetske odluke.

Ogromna radost ljubitelja brenda Roger Dubuis se pokazuje kao najuzbudljiviji način da se doživi hiper horologija.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Od 1995. godine, manufaktura Roger Dubuis je poznata po inovacijama „bez granica“, tehničkoj izvrsnosti, zahtevnoj umešnosti i stilskoj odvažnosti. Većina Roger Dubuis satova nose žig Poinçon de Genève. Jasno vidljiv dokaz izvrsnosti, ekskluziviteta, znanja i performansi. Za izradu Roger Dubuis satova neophodno je izdvojiti 40% više vremena, a ljubitelji za to dobijaju stopostotno izobilje izvrsnosti i lepote. Excalibur Twofold: glečerski dodir odvažnosti i svetske premijere Igrajući se sa najvišim standardima visoke horologije, Roger Dubuis predstavlja novu interpretaciju svog čuvenog mehanizma, dvostrukog letećeg turbijona. Excalibur Twofold predstavlja savršenu ilustraciju njegove ekspresivne osobenosti i znanja koji su još upečatljiviji u mraku. Ova izvanredna horološka keracija obuhvata tri svetske premijere. Sa kućištem prečnika 45 mm, glečerski dodir model Excalibur Twofold je dodatno naglašen koronom i kućištem napravljenim od mineralno kompozitnih vlakana (MCF), ultrabelog kompozitnog materijala koji se sastoji od 99,95% silicijum-dioksida i koji je razvijen posebno za kompaniju Roger Dubuis. Ovako nešto nikada pre nije viđeno u svetu visoke horologije. Proces izrade listova od kompozitnog materijala koji su usavršili inženjeri kompanije Roger Dubuis omogućava ovoj manufakturi da se poigrava sa ovim jedinstvenim mineralno kompozitnim vlaknima. Po prvi put razvijen je patentirani proces kako bi se osvetlio svaki ugao gornje ploče mehanizma koje je napravljen od mineralno kompozitnih vlakana. Ovaj materijal je luminescentan noću i traje 60% duže nego standardni luminescentni materijali koji su danas u upotrebi. I za kraj, kajiš na modelu Twofold je napravljen od posebne fluorokarbonske (FKM) gume i takođe je luminescentan. Napravljen je na bazi revolucionarne tehnologije po imenu „LumiSuperBiwiNova“ koja čini da deo kajiša svetli u mraku poput noćnog signala. Kombinujući lake i otporne materijale, ovo tehničko remek delo zahteva ekstremnu veštinu u izradi satova. Noseći žig Poinçon de Genève, model Excalibur Twofold dolazi u ograničenoj seriji od osam komada za neprikosnoveni dokaz da se radi o vrhunskom raritetu. Ovaj proizvođač satova još jednom neumoljivo naglašava svoju tehničku samostalnost i radikalne estetske odluke. Ogromna radost ljubitelja brenda Roger Dubuis se pokazuje kao najuzbudljiviji način da se doživi hiper horologija.