Komapnija LG je predstavila prvi uređaj u okviru projekta Explorer pod nazivom LG WING.

Cilj projekta je da otkrije neistražene mogućnosti pametnih telefona u nastojanju da proširi mobilnu industriju, a LG WING to najbolje oslikava svojim jedinstvenim oblikom koji korisnicima pruža nova, potpuno drugačija iskustva sa pametnim telefonima.

LG WING je potpuno drugačiji od svih drugih modela pametnih telefona na tržištu.

Korisnici u svakom trenutku mogu da menjaju režim rada između osnovnog (Basic Mode) i rotirajućeg (Swiwel Mode) gde se prednja strana telefona okreće pod pravim uglom u smeru kazaljke na satu.

Glavni ekran tada prelazi u pejzažni režim rada, kako bi se otkrio drugi ekran od 3,9 inča koji otključava nove funkcije i mogućnosti za istraživanje, pa tako jedna aplikacija može da se prikazuje na oba ekrana ili dve aplikacije na svakom ekranu posebno.

Korešćenje striming i video platforma u rotirajućem režimu omogućava korisnicima neometan rad na drugom ekranu, dok na glavnom gledaju video zapise.

Kompanija LG je sarađivala sa vodećim platformama u industriji kako bi potencjal jednistvene forme LG WING telefona bio maksimalno iskorišćen.

Nikada nije bilo toliko korsinika pametnih telefona koji redovno gledaju različite video sadržaje.

Glavni ekran je besprekorni P-OLED FullVision od 6,8 inča i razmera 20.5:9 koji pruža izuzetno ugođaj gledanja i igranja.

Ne samo da drugi ekran proširuje vidljivu površinu uređaja, nego i služi kao oslonac kada je glavni ekran u pejzažnom položaju.

Svim korisnicima koji često snimaju i šeruju svoje svakodnevne aktivnosti preko pametnih telefona, LG WING predstavlja revolucionarni aparat uz napredne funkcije i tehnologije snimanja koje omogućava novi oblik telefona.

LG WING može da se pohvali sa tri kamere sa zadnje strane – prva od 64MP sa Ultra High Resolution OIS Wide, druga od 12MP Ultra Wide Big Pixel i trećom 13MP Wide.

Ako je uređaj u rotirajućem režimu rada, moguće je duplo snimanje sa jednom od tri zadnje kamere i kamerom od 32MP koja može da “iskoči“ po potrebi.

LG WING ima Gimbal Motion kameru, prvu te vrste na pametnom telefonu, koja drugi ekran lako pretvara u stativ tokom horizontalnog režima rada čime se dobija neophodna stabilnost potrebna za oštrinu snimaka i slika, a sve to uz pomoć samo jedne ruke, što je teško izvodljivo na drugim telefonima.

Inžinjeri koji su radili na LG WING modelu su posebnu pažnju posvetili delovima telefona koji mogu da se pomeraju kako bi uređaj bio što izdržljiviji i pouzdaniji.

Ako vam telefon prilikom pokušaja selfija ispadne, uređaj momentalno reaguje i uvlači nazad kamericu kako ne bi došlo do oštećenja.

Da bi ispunili očekivanja korisnika, osim 5G usluga, LG WING sadrži Qualcomm® Snapdragon™ 765G 5G mobilnu platformu sa Snapdragon Ks52 5G Modem-RF sistemom.

Ovo je prva Qualcomm mobilna platforma koja integriše procesor i 5G Modem-RF sistem, što u kombinaciji donosi najbolje AI performanse, brzu 5G povezanost i inteligentne mogućnosti više kamera, a da ne ide na uštrb dugotrajnosti baterije.

„Čestitam celokupnom LG timu na predstavljanju LG WING modela, istinski inovativan uređaj koga pokreće Snapdragon 765G 5G mobilna platforma i koji se savršeno uklapa u viziju noog projekta Explorer (Explorer Project),“ rekao je Džim Tran, viši potpredsednik i generalni menadžer za mobilne uređaje u kompaniji Qualcomm Technologies „Naša kompanija aktivno sarađuje sa LG Mobile na optimizaciji performansi proizvoda u okviru projekta Explorer koji će korisnicima doneti nova i drugačija iskustva.“

„LG WING započinje novu eru otkrića za mobilne uređaje i predstavlja uzbudljiv početak inicijative projekta Explorer,“ rekao je Moris Li, predsednik kompanije LG za mobilne komunikacije „Različit od svega na današnjem tržištu, ovaj inovativni uređaj izaziva postojeće parametre industriji i pruža potrošačima potpuno novo mobilno iskustvo koje će pokrenuti nove načine razmišljanja o pametnim telefonima.“

LG WING će se pojaviti sledećeg meseca u Južnoj Koreji, a zatim širom Severne Amerike i Evrope.

Prethodni tekstImate smartfon? Onda vam je potreban ovaj prenosivi bežični punjač kapaciteta 20.000 mAh
Sledeći tekstAUTOSOL BREND

Leave a Reply