TCL, pionir u tehnologiji displeja i pristupačnim, premijum pametnim iskustvima predstavlja niz pametnih uređaja na Mobile World Congress (MWC) 2022 sajmu u Barseloni.

Vizija kompanije TCL je da inspiriše korisnike da postignu velike životne uspehe kroz korišćenje pametne, inovativne i vrhunske tehnologije. To je dokazano novim portfoliom pametnih uređaja predstavljenih na Mobile World Congress 2022“, rekao je Aaron Zhang, izvršni direktor TCL Communication. „Nastavljajući da širimo naš portfolio u nekoliko kategorija, sprovodimo naše ciljeve da napravimo istinski povezan svet.”

Predstavljeno je pet novih pametnih telefona serije TCL 30: TCL 30 5G, TCL 30+, TCL 30, TCL 30 SE i TCL 30 E. Uz pametne i jednostavne za korišćenje kamere od 50 MP na svim novim pametnim telefonima TCL 30 serije, pejzažne fotografije, portreti i scene izbliza se reprodukuju sa zaista realističnim detaljima.TCL 30 SE i TCL 30 E telefone krasi ekran od 6,52 inča kako bi pružio pouzdano dobro iskustvo prilikom gledanja sadržaja, dok 6,7-inčni FHD+ AMOLED ekrani na TCL 30 5G, TCL 30+ i TCL 30 pokazuju bogat kontrast i prodorne boje.

Prvo, TCL NXTPAPER MAX 10, nakon nedavno lansiranog TCL NXTPAPER 10s, je najnoviji dodatak hvaljenoj NXTPAPER seriji. Imerzivni 10,36-inčni NXTPAPER ekran tableta i odnos ekrana i kućišta od 83% stvaraju površinu nalik papiru. Displej se sastoji od jedinstvenog višeslojnog sistema sa svakim slojem koji igra svoju ulogu u filtriranju štetnog plavog svetla i zaštiti vida. Prekriven slojem stakla protiv odsjaja koji smanjuje reflektovanu svetlost, NXTPAPER MAX 10 izgleda i deluje kao papir, za udobnije, prirodnije korisničko iskustvo tokom čitanja i pisanja.


Zatim, TCL TAB 10 HD 4G nudi neprekidnu zabavu. Ekran ovog tableta omogućava jarke i živopisne boje, a zahvaljujući tankom okviru od 8,7 mm, vizuelne smetnje su svedene na minimum. Treći predstavljeni tablet je TCL TAB 10s 5G, jedan od prvih pristupačnih tableta koji je poseduje 5G konekciju.


NXTPAPER MAX 10 počinje sa prodajom u Aziji od sredine drugog kvartala 2022. i biće dostupan po ceni od 269 evra. TCL TAB 10s 5G biće u prodaji sredinom drugog kvartala po ceni od 349 evra.


TCL proširuje svoj CPE portfolio lansiranjem 5G rutera i dva 4G rešenja, potvruđujući cilj da pomogne u stvaranju zaista povezanog sveta za sve.
Sa LINKHUB 5G CPE HH515, TCL lansira moćni 5G ruter koji pruža naprednu Wi-Fi 6 konekciju.

Prethodni tekstKokoon Nightbuds bubice za bolji san: Tanke su svega 5,4 mm!
Sledeći tekstBioskop u vašem domu

Leave a Reply