Početna Gadgets Novi Oppo sat sa autonomijom od 16 dana

Novi Oppo sat sa autonomijom od 16 dana

Originalni Oppo Watch je poprilično podsećao na Apple Watch, ali je to ipak bio odličan pametni sat sa odličnim performansama i baterijom koja dugo traje – a Oppo je očigledno namerio da se opet osloni na te jake strane.

Oppo Watch 2 je zadržao dizajn koji podseća na Apple sa opcijama za kućište od 42 mm i 46 mm, ali sada dolazi sa bržim, efikasnijim Snapdragon Wear 4100 čipom. Trajanje baterije je takođe unapređeno, pa Oppo sada nudi 16 dana baterije u Power Saver režimu.

U redovnom režimu uspećete da izvučete „svega“ četiri dana sa modelom od 46 mm, ali to i dalje znači da Oppo Watch 2 možete da koristite ceo vikend bez potrebe za dopunom preko brzog VOOC punjača.

Takođe možete da očekujete opsežne zdravstvene funkcije.

Oppo Watch 2 može da se pohvali 24-časovnim praćenjem pulsa i nivoa kiseonika u krvi (iliti SpO2), kao i sa 100 režima za praćenje zdravstvenih parametara tokom vežbanja, a tu je i vodootpornost od 5 atmosfera što je odlična funkcija za plivače.

Uprkos tome što je dizajn prilično prepoznatljiv, prisutna su i neka praktična poboljšanja. Oppo Watch 2 sada ima zakrivljeni AMOLED ekran bez obzira na veličinu kućišta. Modeli obe veličine sada nude i mobilni prenos podataka, ali ako želite i Bluetooth povezivanje, moraćete da se zadovoljite sa modelom od 42 mm.

Za sada se ne zna tačno kada će Oppo Watch 2 biti dostupan širom sveta, dok je u Kini ovaj pametni sat dostupan sa Color OS operativnim sistemom instaliranim preko Android 8.1, ne Wear OS sistema.

Prethodni članakNovi trikovi prevaranata na WhatsApp
Sledeći članakOmega na Olimpijskim igrama u Tokiju: Pregled njihove tehnologije za merenje vremena

Leave a Reply