Originalni Oppo Watch je poprilično podsećao na Apple Watch, ali je to ipak bio odličan pametni sat sa odličnim performansama i baterijom koja dugo traje – a Oppo je očigledno namerio da se opet osloni na te jake strane.

Oppo Watch 2 je zadržao dizajn koji podseća na Apple sa opcijama za kućište od 42 mm i 46 mm, ali sada dolazi sa bržim, efikasnijim Snapdragon Wear 4100 čipom. Trajanje baterije je takođe unapređeno, pa Oppo sada nudi 16 dana baterije u Power Saver režimu.

U redovnom režimu uspećete da izvučete „svega“ četiri dana sa modelom od 46 mm, ali to i dalje znači da Oppo Watch 2 možete da koristite ceo vikend bez potrebe za dopunom preko brzog VOOC punjača.

Takođe možete da očekujete opsežne zdravstvene funkcije.

Oppo Watch 2 može da se pohvali 24-časovnim praćenjem pulsa i nivoa kiseonika u krvi (iliti SpO2), kao i sa 100 režima za praćenje zdravstvenih parametara tokom vežbanja, a tu je i vodootpornost od 5 atmosfera što je odlična funkcija za plivače.

Uprkos tome što je dizajn prilično prepoznatljiv, prisutna su i neka praktična poboljšanja. Oppo Watch 2 sada ima zakrivljeni AMOLED ekran bez obzira na veličinu kućišta. Modeli obe veličine sada nude i mobilni prenos podataka, ali ako želite i Bluetooth povezivanje, moraćete da se zadovoljite sa modelom od 42 mm.

Za sada se ne zna tačno kada će Oppo Watch 2 biti dostupan širom sveta, dok je u Kini ovaj pametni sat dostupan sa Color OS operativnim sistemom instaliranim preko Android 8.1, ne Wear OS sistema.

Prethodni tekstNovi trikovi prevaranata na WhatsApp
Sledeći tekstOmega na Olimpijskim igrama u Tokiju: Pregled njihove tehnologije za merenje vremena

Leave a Reply