Kao i kod prethodne generacije, kvalitet zvuka kod bubica Momentum True Wireless 3 zasnovan je na True Response pretvaraču od 7mm kompanije Sennheiser kako bi se dobio „imerzivan stereo zvuk sa dubokim basovima, prirodnim srednjim tonovima i detaljnim visokim tonovima“.

Nova funkcija za personalizaciju zvuka nudi korisnicima mogućnost da poboljšaju i usavrše sopstveni doživljaj slušanja tako što ih vodi kroz test slušanja. Ekvilajzer i unapred podešene zvučne postavke su dostupni u Smart Control aplikaciji preko koje dodatno možete da personalizujete zvuk.

Potiskivanje buke je sada prilagodljivo pa bubice imaju sposobnost da izoluju buku iz okruženja u realnom vremenu. U „transparentnom“ režimu slušalac može da deaktivira potiskivanje buke i propusti zvukove iz okoline kako bi bio svesniji svog okruženja.

Tu je i podrška za AptX Adaptive i Bluetooth 5.2 kako bi se između bubica i uređaja obezbedila stabilna konekcija koja ne slabi u oblastima sa mnoštvom signala; a aptX podrška omogućava rezolucije do 24-bit/96kHz, čime se dalje omogućava strimovanje zvuka visoke rezolucije (što je super ako ste pretplaćeni na servise kao što su Qobuz, Amazon Music HD ili Tidal).

Baterija traje 7 sati po bubici i 28 sati sa kutijicom za punjenje. To je jedna oblast koja je mogla biti poboljšana kada se isključi aktivno potiskivanje buke a u kompaniji Sennheiser kažu da je trajanje baterije približno onom navedenom u fabričkim papirima. Bežično i brzo punjenje dolaze su standardne funkcije.

Što se tiče izgleda koji je prošao redizajn, ove bubice imaju više zajedničkih karakteristika sa Sennheiser CX serijom, uz manje zaobljen i tanji profil i drugačiji izgled onog dela gde se nalaze kontrole. Biće dostupne u tri boje – beloj, crnoj i grafitnoj – a imaju i IPX4 rejting vodootpornosti koji štiti od vode i znoja.

CENA: $‌ 249.95

Prethodni tekstKlipsch donosi sirovu snagu sa novim setom desktop zvučnika
Sledeći tekstSEGWAY ATV HYBRID – Spreman za bilo gde

Leave a Reply