Kompanija Timex je najavila svoju novu seriju Metropolitan pametnih satova koji imaju GPS, merenje pulsa i bateriju koja traje do 14 dana.

Možete da birate između četiri Timex Metropolitan modela, po ceni od 179 dolara u Sjedinjenim Američkim Državama.

Sva četiri modela imaju GPS, tako da možete da beležite svoju putanju dok džogirate, ostavljajući pritom svoj smartfon kod kuće.

Imate i merač pulsa, dobro osvetljen AMOLED ekran, izbor od preko 20 digitalnih brojčanika i vodootpornost do 30 metara.

Metropolitan porodica satova koristi operativni sistem koji je napravljen u saradnji sa kompanijom Huami, koja takođe proizvodi pametne satove pod brendom Amazfit i koju finansira kineska tehnološka kompanija Xiaomi.

Ovaj operativni sistem pokriva veći deo osnovnih funkcija koje korisnici pametnih satova očekuju, poput notifikacija za dolazne pozive i poruke, aktivnog brojanja koraka 24 sata na dan, merenja pređene razdaljine, potrošenih kalorija i prikupljanja podataka o spavanju, kao i nekoliko režima za treninge.

Model sa najtradicionalnijim dizajnom je Metropolitan R.

On ima crno metalno kućište prečnika 42 mm sa braon kaišem od kože i silikona sa metalnom kopčom.

Ima koronu sa obeleženim sekundama i dva drukera na dva i četiri sata, a baterija mu traje do 12 dana.

Model R je takođe dostupan sa kućištem u roze zlatnoj boji i svetlo-pink narukvicom i koronom.

Zatim imate Metropolitan S koji ima pravougaono kućište od 36 mm i koji je dostupan u crnoj boji sa istobojnom silikonskom narukvicom ili u roze zlatnoj boji sa svetlo-pink narukvicom.

Ovaj sat koristi isti Huami softver i ima identične hardverske funkcije kao i model R, ali ima samo jedno dugme postavljeno na tri sata.

Proizvođač tvrdi da baterija traje do 14 dana umesto gorepomenutih 12.

Svi Timex Metropolitan modeli imaju narukvice koje se lako kače pomoću iglice od 20 mm sa oprugom, pa možete sa lakoćom da zamenite narukvicu za neku drugu.

Timex Metropolitan modeli su dostupni po ceni od 179 dolara.

Prethodni tekstLG WashTower postavlja nove standarde pranja i sušenja veša
Sledeći tekstTetovaže koje pretvaraju vaše telo u touchpad

Leave a Reply