Rukavice su najpotcenjeniji komad zimske odeće. Kada dođe hladno vreme, svi odmah počnemo da razmišljamo o kupovini kaputa, a nakon toga i duboke zimske obuće. Ali često zapostavimo potrebu da nabavimo kvalitetan par debelih, postavljenih rukavica koje su kompatibilne sa ekranima osetljivima na dodir. A onda kad dođe vreme da lopatamo sneg ispred kuće na temperaturama ispod nule, mi rovarimo po ormaru u potrazi sa onim starim, ofucanim rukavicama i psujemo sebe što nismo ranije investirali u bolji par rukavica.

Rukavice ne smeju da dozvole da vazduh ili vetar uđu unutra. To može da oslobodi vlagu, što dovodi do suve, iziritirane kože.

Mi smo se bacili u potragu za najboljim zimskim rukavicama na internetu. Vi samo treba da skrolujete nadole i pronađete najbolji par za vas.

UKUPNO NAJBOLJE – The North Face Osito Etip

The North Face je pouzdan brend za zimsku odeću i ove rukavice su prvi izbor. Napravljene su od vune koja zadržava toplotu i imaju izdržljivi najlonski materijal na zglobovima prstiju za dodatno prianjanje. Ove termalne rukavice su odlične za čišćenje snega, skijanje i klizanje, i u njima će vašim prstićima biti udobno i toplo.

Ozero vodootporne zimske rukavice

Sneg i led neće sprečiti ove udobne rukavice da zagreju vaše ruke. One su prozračne i potpuno vodootporne, tako da ne morate da brinete da li će kiša ili sneg ući unutra i smočiti vaše ruke. Veštačka štavljena koža spolja omogućava im da odlično zadržavaju toplotu, a dlanovi od silikona omogućavaju da vam telefon ili volan ne klize u rukama. Takođe imate i tehnološke završetke na jagodicama prstiju za korišćenje uređaja sa ekranima osetljivim na dodir.

Columbia Heavenly zimske rukavice

Ove rukavice su podjednako tople i slatke. Napravljene od 100% poliestera i mikrovune, u njima će vam biti lepo i toplo dok čistite sneg, sankate se i generalno uživate u zimskim radostima. Plus, manžetne od veštačkog krzna zadržavaju toplotu i mekane su na dodir. Rukavice su takođe kompatibilne sa ekranima na dodir, pa možete da se dopisujete sa prijateljima dok boravite napolju a da vam se pritom ne smrznu prsti. Možete da izaberete jednu od pet boja i veličina.

Andorra vodootporne zimske rukavice pogodne za ekrane na dodir

Ove rukavice imaju skriveni džepić na cibzar u koji možete da stavite male dragocenosti kao što su lična karta, keš i debitna kartica, pa možete da odete na trčanje ili skijanje bez nošenja torbice. Rukavice su takođe postavljene materijalom po imenu Thinsulate koji održava toplotu vaših šaka, a vodootporni spoljni sloj ih štiti od kiše i snega. Plus imate tri prsta koji imaju mogu da koriste ekrane osetljive na dodir, tako da možete da koristite telefon bez skidanja rukavica.

NAJBOLJE VUNENE RUKAVICE – Talkin Gloves personalizovane zimske rukavice

Bilo da kupujete poklon za sebe ili za nekoga drugog, ove prelepe pletene rukavice su savršen izbor. Napravljene su od prirodne vune i odlično zadržavaju toplotu, a vlakna pomažu u regulisanju vaše telesne temperature, tako da se nećete ni znojiti. A uz to možete i da ih personalizujete tako što ćete na dlanove staviti inicijale po želji.

Prethodni tekstDugoočekivani Panasonic LUMIX GH6
Sledeći tekstNissanov inovativni e-POWER

Leave a Reply