Svedoci smo koliko digitalizacija rapidno napreduje, a implementacija inovativnih tehnologija nije zaobišla brojne kućne aparate koje je danas moguće povezati i daljinski upravljati putem mobilnog telefona.

Izdvajamo za vas tri uređaja koja najbolje pokazuju koliko je bela tehnika evoluirala i najbolje oslikavaju kako će izgledati pametno domaćinstvo modernog doba.

Mašine za pranje veša kompanije LG dolaze sa unapređenim tehnologijama poput AI DD™. Osim što efikasno uklanja prljavštinu sa odeće, pametne mašine za veš uklanjaju i do 99,99% alergena sa odeće korišćenjem tehnologije vodene pare, Steam +™, koja dubinski čisti odeću.

Futuristički dizajn, jednostavna kontrola i multifunkcionalnost, samo su neke od prednosti modernih i praktičnih LG frižidera. Dovoljno je da kucnete na površinu vrata LG Instaview Door-in-Door modela i odmah saznate šta sve imate od namirnica.

Instaview Door-in-Door tehnologija primenjena je i na nove generacije rerni. Za razliku od frižidera, umesto hladnog, ovde se čuva topao vazduh i jednostavno se prati kako jelo napreduje bez potrebe da otvarate vrata rerne. Umesto toga, jednostavno kucnete dva puta.

Svi pametni LG uređaji mogu da se povežu i daljinski kontrolišu korišćenjem ThinQ aplikacije, a posebna pogodnost je mogućnost sinteze dva ili više uređaja.

Prethodni tekstTOP 5: Najpopularniji satovi u godini za nama
Sledeći tekstDugoočekivani Panasonic LUMIX GH6

Leave a Reply