Napredna tehnologija The Freestyle projektora implementirana je u vrlo lagano kućište od svega 830 grama. Ovo je uređaj koji stane u dlan ruke i vrlo jednostavno se premešta iz prostorije u prostoriju.

The Freestyle se ističe i po svom elegantnom, modernom dizajnu s kojim će idealno ispuniti ulogu atraktivnog dodatka svakom enterijeru – od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila pa sve do spavaće sobe, ali i terase ili dvorišta. Takođe, zahvaljujući rotirajućem postolju do 180 stepeni, odabrani sadržaj se može sa istim kvalitetom prikaza projektovati na različite površine – na zidu, podu, plafonu pa čak i na nameštaju.

Posebnost The Freestyle projektora je što korisnicima pruža neograničene opcije. Reč je o jedinstvenom uređaju koji, zavisno od individualnih preferencijama korisnika, može biti projektor, pametni zvučnik ili ambijentalno osvetljenje. Dodatno, projektor je kompatibilan i sa eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD te 50W/20V output ili više čime postaje idealni suputnik za putovanja i druženja s porodicom i prijateljima van kuće.

Uz auto-focus koji omogućava automatsko izoštravanje, prikaz sadržaja biće uvek kristalno čist i detaljan, dok se istovremeno projekcija može prilagoditi do 100 inča bez gubljenja kvaliteta. Takođe, tu je auto-keystone funkcija koja automatski izjednačava iskošenu projekciju i stvara pravougaonu sliku, kao i  auto-level za prilagođavanje prikaza svakoj površini – od kamenog zida, pločica do kreveta u spavaćoj sobi. Što se tiče audio sadržaja, projektor donosi mogućnosti širenja zvuka od 360 stepeni po prostoriji čime korisniku osigurava potpuno novi doživljaj i maksimalno uživanje.

The Freestyle projektor od sada je dostupan kod Samsung prodajnih partnera u Srbiji po ceni od 139,990 rsd. Više informacija o uređaju potražite na LINKU: https://www.samsung.com/rs/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/.

Prethodni tekstTESTIRALI SMO: HP Z2 Mini G9
Sledeći tekstGRAND 750 GOLDEN LINE – ZLATNA LINIJA

Leave a Reply