Večernje gledanje filmova je idealan način da se relaksiramo kod kuće, a u bliskoj budućnosti nam je manje-više zagarantovano da ćemo imati dovoljno vremena da pregledamo sve filmove koje smo oduvek želeli ili da „bindžujemo“ omiljene serije.

U nekoliko jednostavnih koraka, možemo stvoriti idealne uslove i atmosferu bioskopa čak i u stanu.
Iz kompanije LG stiže nekoliko korisnih saveta kako da baš taj autentičan bioskopski doživljaj kreirate u dnevnoj sobi.

Volimo da idemo u bioskop jer se odvojimo od svakodnevnog okruženja kako bismo se udubili u željeni film sa savršenom slikom i zvukom, a takav ambijent možemo da imamo i kod kuće!

Kreirajte idealne uslove za gledanje filma – nađite najudobnije mesto u stanu, sve drugo ostavite po strani na nekoliko sati (čak i mobilni telefon), isključite se iz spoljnog sveta i posvetite punu pažnju filmu.

Nema sumnje da je teško nadmašiti kokice u bioskopima, ali kućni uslovi nam daju priliku da budemo kreativni.

Ako želimo da uštedimo vreme na spremanju, najbrži način kokanja je preko mikrotalasne, a što se dodataka tiče, ograničeni smo samo sopstvenom maštom: puter može biti kombinovan sa karamelom, raznim začinima ili čak belim lukom.

Televizori su u većini dnevnih soba uglavnom postavljeni u sredini prostorije, uz to su i najveći ekrani u stanu, tako da gledanje serija i filmova na laptopu nema smisla, a ako imate pametan TV, nećete ni imati potrebu za laptopom.

Na primer, webOS sistem kompanije LG omogućuje trenutni pristup platformama poput HBO GO, APPLE TV, Apple TV+ ili Netflix.

Kvalitet zvuka je ključni deo svakog pravog bioskopskog iskustva. Ako nemate kompletan kućni sound sistem, ne brinite, jer na novijim televizorima možete podesiti zvuk kako vam odgovara, a ako imate soundbar zvučnike možete čuda da napravite i da uštedite prostor.

Ako želite pravu intimnu atmosferu, razmislite o nabavci kućnog projektora, jer sada možete koristiti uređaje sa 4K rezolucijom kod kuće.
Sa malim projektorom, mogućnosti su skoro neograničene.

Na primer, sa LG CineBeam projektorima, možete da projektujete sliku i na plafon, a zahvaljujući pametnim funkcijama koje su ugrađene, možete da gledate omiljene serije na Netflix-u jednim klikom na dugme.

Ponekad može da se desi da nas, nakon duge noći gledanja u televizor, zahvati premor i boli glava.
Iako smo navikli da u bioskopima gledamo film u potpunom mraku, to nije preporučljivo i u kućnim uslovima.

Kontrast mračnog okruženja i osvetljenog ekrana umara, tako da bi bilo dobro da imate neko diskretno osvetljenje blizu TV uređaja.

Prethodni tekstBeats Powerbeats bežične slušalice su Powerbeats Pro sa kablom između bubica
Sledeći tekst„Pametna“ kontaktna sočiva opažaju očne probleme tako što menjaju boju

Leave a Reply