Početna Home Pametni frižider za duže svežu hranu

Pametni frižider za duže svežu hranu

Kako bi povećao zadovoljstvo korisnika, LG je u frižider inkorporirao SmartThinQ tehnologiju zajedno sa policom za vino i policom koja se sklapa u dva koraka.

TOP 5 App za bolje pamcenje

SmartThinQ korisnicima omogućava da daljinski kontrolišu frižider sa svog smart telefona, dok polica koja se sklapa u dva koraka nudi fleksibilnost za odlaganje većih, krupnijih stvari. Zero Clearance omogućava da se vrata frižidera otvore pod uglom od 90 stepeni radi lakšeg pristupa fiokama.

Velika zona za zamrzavanje (The Big Freezer Zone) dodatno povećava ugodnost korisnika kroz proširenje kapaciteta za skladištenje.

Besprekorni metalni touch displej i unutrašnjost koja je u potpunosti od metala izuzetno su moderni i praktični.
LG-jeva kvadratna ručka i LED panelno osvetljenje takođe doprinose luksuznom izgledu ovog frižidera.

„Kao odgovor na potražnju potrošača, kompanija LG neumorno radi na razvoju frižidera sa zamrzivačem dole koji ne poseduje samo visoku energetsku efikasnost, već je i izuzetno efikasan u održavanju hrane svežom na duži vremenski period”, rekao je Andreja Stefanović, trener u sektoru bele tehnike u kompaniji LG. „Verujemo da će nam novi V+ kombinovani frižider pomoći da učvrstimo poziciju LG-ja na svetskom tržištu premium frižidera”.

Leave a Reply