Što se tiče Dolby Atmos tehnologije u soundbar zvučnicima koji ne zauzimaju previše prostora ispred televizora, kompanija Polk Audio je na tržište izbacila dobro rešenje u vidu modela MagniFi Mini AX. Ovaj kompaktni zvučnik iz sistema za kućnu zabavu je širok svega 37 cm ali je i dalje u stanju da podrži Atmos i DTS:X formate zvuka. A uz to dolazi u paru sa sabvuferom, za šta biste kod drugih brendova morali da platite dodatno.

Unutar MagniFi Mini AX soundbara nalazi se pet zvučnika za koje u kompaniji Polk kažu da pokrivaju „duboke basove, detaljne visoke tonove i prostranu 3D zvučnu pozornicu“ kada se upare sa sabvuferom. 3D Audio režim može da pretvori bilo koji standardni sadržaj u virtuelizovani zvuk od 360 stepeni, sa sve visinskim kanalima.

Kao i model Beam, ni ovaj zvučnik nema drajvere koji emituju zvuk nagore. Što se tiče drugih funkcija, VoiceAdjust poboljšava jasnoću govora tako što koristi centralni drajver da unapredi glasove. Takođe možete da spojite niske frekvencije soundbara i sabvufera uz pomoć BassAdjust režima a Night režim će utišati te tonove (i pojačati dijalog) kako bi se smanjila šansa da probudite nekoga.

WiFi konekcija vam daje opciju da koristite AirPlay 2, Chromecast i Spotify Connect preko mobilnog uređaja ili kompjutera. MagniFi Mini AX može da se poveže sa televizorom preko HDMI eARC/ARC kabla ili preko optičkog kabla za starije modele. Tu je i aux izlaz ako vam zatreba kao i dugmići za uparivanje sabvufera ili zadnjih zvučnika. Sa prednje strane, OLED ekran zasvetli dok ga koristite i potom se gasi da ne bi predstavljao distrakciju. U kompaniji Polk kažu da ovaj soundbar podržava Roku TV, tako da ga možete sa lakoćom koristiti sa tim uređajima.

MagniFi Mini AX je dostupan odmah po ceni od 479 €. Iako ovaj soundbar dolazi sa bežičnim sabvuferom, kompanija Polk nudi set bežičnih zadnjih zvučnika satelita kako biste proširili svoju postavku prostornog zvuka za 5.1-kanalni zvuk. SR2 zvučnici se mogu dokupiti za 199 €.

Prethodni tekstSeiko Prospex Speedtimer Oregon22 Limited Edition SRQ041
Sledeći tekstSaradnja brendova Omega i Swatch preti da sruši internet

Leave a Reply