Kada letnja vrućina ispuni naš dan, ne postoji ništa bolje od čaše ledenog napitka za potpuno uživanje. Kompanija Samsung Electronics pripremila je pravo osveženje u obliku sjajne ponude Samsung frižidera. Rashladite letnje dane sjajnom ponudom ekonomičnih, a moćnih Samsung frižidera i odaberite dobitnu kombinaciju uz popust do 25 000 RSD i 5 godina garancije. U promociju su uključeni modeli RB7300 Bespoke, RF9000AC-BSC frižider sa dvostrukim vratima i RS8000NC-8.

RB7300 frižider sa zamrzivačem s donje strane s BESPOKE sistemom karakteriše elegantni Bespoke dizajn dostupan u čak 6 različitih boja uz koje će se vaš frižider idealno uklopiti u stil prostora u kome se nalazi. Uz atraktivan i prilagodljiv dizajn, ovaj frižider karakterišu i brojne inovativne tehnologije kao što su tehnologija digitalnog pretvarača i No Frost funkcija koja poboljšava cirkulaciju vazduha i održava istu temperaturu te sprečava stvaranje leda.

Za one koji u frižideru nikad nemaju dovoljno mesta, RF9000AC frižider s francuskim vratima i trostrukim hlađenjem optimalno je rešenje. Prostrana unutrašnjost i dvostruki ledomat pobrinuće se da unutar frižidera bude dovoljno mesta za svu hranu i pića koje poželite, čak i kad organizujete druženje sa porodicom i prijateljima.

Za one kojima su energetska efikasnost i zvuk uređaja dok radi prioritet elegantni RS8000NC-8 frižider sa SpaceMax™ tehnologijom pravi je izbor. Impresivnog kapaciteta od 652 litre, ovaj frižider opremljen je vrhunskim tehnologijama kao što su Power Cool i Power Freez za brzo hlađenje i zamrzavanje, a digitalni inverter osigurava da frižider troši upravo onoliko energije koliko mu je potrebno uz manje buke.

U sklopu promocije, uz promotivni popust ostvarite pravo i na 5 godina garancije. Kako biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, potrebno je da se registrujete na samsung5godinagarancija.rs najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

Više informacija o Samsung frižiderima i aktuelnoj promociji potražite na https://www.samsung.com/rs/offer/cooling-promo-2022/. Promocija traje od 20.6. do 17.7.2022. ili do isteka zaliha.

Prethodni tekstŠta je virtuelni broj kreditne kartice i kako funkcioniše?
Sledeći tekstKako vam se dopada ideja da imate planinski vazduh u vašem domu???

Leave a Reply