Predstavljamo vam najbolje pametne sijalice sa glasovnom aktivacijom i čitavim spektrom boja koje će osvetliti svaki moderan dom.

Savršene za kreiranje jedinstvenog osvetljenja u vašem domu, pametne sijalice vam daju više kontrole nad svetlom koje obasjava vaš životni prostor uz opciju da birate određeni ton, prigušite svetlo ili podesite automatski raspored tako da se svetla pale onda kada vi to želite.

Uz opciju za uparivanje sa pametnim zvučnikom, možete da uživate u svim benefitima raznobojnih nijansi i tonova bez potrebe ustajete i pritiskate prekidač.

Dakle ako tražite visokotehnološke sijalice koje proizvode specifične boje za svako godišnje doba i svaki događaj, svetlo kojem možete da odredite raspored paljenja i gašenja ili nešto što možete da upalite osnovnim glasovnim komandama, ovde ćete naći selekciju najboljih pametnih sijalica koje rade upravo to.

Avatar Controls pametna sijalica

Pametna sijalica koja je kompatibilna sa raznim glasovnim asistentima, uključujući Siri, Amazon Alexu i Googl Home omogućiće vam da drastično promenite osvetljenje u svom domu.

Bilo da želite da zadajete jednostavne komande za podešavanje jačine ili paljenje i gašenje svetla, ili želite nešto ekstrevagantniju opciju koja će potpuno promeniti ton i boju vaših lampi, sve navedeno možete da uradite sa ovim pametnim setom koji uključuje RGB paletu od 16 miliona boja.

Takođe možete da se opredelite za sofisticiranija podešavanje kao što je zahtevanje od sijalice da se postepeno pali ujutru dok započinjete svoj dan ili da se polako gasi dok se spremate za počinak.

CENA: 18,94 EUR

Philips Hue pametna LED sijalica sa belim vlaknom

Ova pametna sijalica kompanije Philips je spremna za korišćenje čim je izvadite iz kutije. Može da se poveže sa pratećom Bluetooth aplikacijom sa kojom dobijate dodatnu kontrolu nad osvetljenjem u vašem domu. Ova konkretna sijalica ima nežno-beli sjaj ali možete da promenite intenzitet u postavkama.

Takođe možete i da ih uparite sa pametnim zvučnicima, uključujući modele iz Google Nest porodice, ali treba napomenuti da ako planirate da ih sinhronizujete sa Echo uređajem, možda ćete morati prvo da investirate u Philips Hue mrežni uređaj, koji se prodaje odvojeno.

CENA: 23,39 EUR

Lepro WiFi pametna sijalica

Bilo da želite topli beli sjaj ili nešto pogodnije za dnevni period, ovim svestranim pametnim sijalicama kompanije Lepro možete upravljati preko LampUX aplikacije koja je kompatibilna sa iOS i Android uređajima.

Za to vam je potreban Wi-Fi od 2,4 Ghz ali onda ćete moći da podešavate sjaj kao i da postavite automatski tajmer za paljenje i gašenje svetala u vreme koje vama odgovara. To znači da možete da ostavite upaljena svetla kada niste kod kuće, kako bi delovalo da je neko kod kuće, ili možete da ih podesite da se upale kada dođete kući uveče.

CENA: 19,88 EUR

LIFX Clean antibakterijska sijalica

Ova pamenta sijalica ima poseban trik, ona nije tu samo da se upali kada joj date komandu, već je tu i da se pobrine o okolnim bakterijama i podigne nivo higijene. Koristeći LED diode koje emituju vidljivu svetlost visoke energije, one dezinfikuju prostor bez oslobađanja štetnih zraka ka vama ili vašim ljubimcima.

Takođe su i solidno jake sa 1.100 lumena, ali to se može smanjiti preko aplikacije ili uz pomoć glasovnih komandi kada ih uparite sa asistentima Siri i Alexa ili Apple Homekitom.

CENA: 42,25 EUR

BRIMAX pametne sijalice u nizu za dvorišnu upotrebu

Iznesite svoje pametno osvetljenje napolje i kontrolišite sijalice u svom dvorištu sa ovim zgodnim setom pametnih nizanih sijalica. Savršene za tople letnje večeri kada svetla utihnu, ove sijalice mogu da se upale glasovnom komandom, ali takođe su i vodootporne tako da ne morate da brinete kako ćete ih poskidati ako krene kišica.

Mogu da se razvuku na dužinu od 15 metara, što je dovoljno da se osvetli skoro bilo koje dvorište, i omogućavaju vam da kontrolišete jačinu sjaja i stvorite savršeni ambijent za druženja.

CENA: 81,95 EUR

Prethodni tekstTEST: Logitech MX Master 3S – Najbolji bežični miš postao je još malo bolji
Sledeći tekstPorsche Taycan Turbo S prošao Brabus tretman

Leave a Reply