Android Auto je pametna aplikacija za vožnju koja prikazuje aplikacije sa vašeg telefona na ekranu infotejnment sistema u vašem automobilu.

Ova aplikacija vam omogućava da puštate muziku, koristite Google mape, obavljate pozive i još mnogo toga bez potrebe da dirate svoj telefon.

Međutim, ako ste ikada pokušali da koristite Android Auto sa dual SIM telefonom, verovatno ste primetili da vam ne dozvoljava da odaberete SIM karticu kada zovete nekoga.

U najnovijoj verziji aplikacija Android Auto je konačno dobila podršku za dual SIM telefone.

Sa novom nadogradnjom, Android Auto sada izbacuje pop-up koji omogućava korisnicima da izaberu sa koje SIM kartice žele da zovu. Pre ove promene Android Auto je koristio podrazumevanu SIM karticu pri svakom pozivanju, čak i kada korisnik ima dual SIM telefon.

Google je u septembru najavio da podrška za dual SIM dolazi na Android Auto.

Tada je gigant iz Mountani Viewa rekao da će tu funkciju početi da izbacuje u narednim nedeljama. Međutim, tek sada počinjemo da vidimo kako funkcija pronalazi put do korisnika.

Podrška za dual SIM dolazi sa Android Auto verzijom 7.1.614554. Da biste je isprobali, ažurirajte vašu Android Auto aplikaciju preko Google Play prodavnice. Ako vam nadogradnja nije aktivna, možete da skinete najnoviji APK paket sa sajta APKMirror.

Prethodni tekstTOP 5: Skijaških odmarališta širom sveta koja morate posetiti
Sledeći tekstORIGINAL+ / Personalizovane skije napravljene uz pomoć veštačke inteligencije

Leave a Reply