Najnoviji lebdeći džet ski koristi naprednu tehnologiju i materijale kako bi se korisnicima ponudilo efikasno električno lično plovilo koje je ultrazabavno za vožnju.

Iako je to sada nova tehonlogija, ona predstavlja unapređenje tehnologije koja je polako učinila hidroglisiranje atraktivnijom opcijom za jedrilice i motorna plovila. U principu, mogućnost stvaranja sve lakših plovila značila je da hidrogliseri mogu biti manji i stoga efikasniji.

Jedna od poslednjih kompanija koja je počela da koristi tehnologiju hidroglisiranja je Overboat sa svojim modelom Overboat 150F, koji takođe koristi napredak koji ostvaren u elektrifikaciji pa je ovaj lebdeći džet ski dužine 3,3 m opremljen elektromotorom od 8 kW koji mu omogućava da efikasno glisira i pritom bude skoro nečujan.

Dok ubrzavate koristeći jednostavne kontrole, lebdeći džet ski se podiže na tri automatski regulisane T-skije kada postignete brzinu veću od 10 čvorova i može da postigne maksimalnu brzinu od 20 čvorova, dok je krstarenje moguće na 15 čvorova.

Baterija u režimu krstarenja traje do dva sata – ali to vreme opada kada vozite maksimalnom brzinom. Postoji dvosed verzija i manja, sporija verzija po imenu Overboat 100F (dužine 3,1 m i sa maksimalnom brzinom od 15 čvorova).

Prethodni tekstPopularni Hondini 2023. motocikli u novima bojama
Sledeći tekstTEST: Samsung Galaxy Z Fold 4 – Mobilni “guru”

Leave a Reply