Početna Lifestyle Excalibur Twofold – Maksimalno odvažan

Excalibur Twofold – Maksimalno odvažan

blank
BMW_NextGen_2020

Od 1995. godine, manufaktura Roger Dubuis je poznata po inovacijama „bez granica“, tehničkoj izvrsnosti, zahtevnoj umešnosti i stilskoj odvažnosti.

Većina Roger Dubuis satova nose žig Poinçon de Genève. Jasno vidljiv dokaz izvrsnosti, ekskluziviteta, znanja i performansi.
Za izradu Roger Dubuis satova neophodno je izdvojiti 40% više vremena, a ljubitelji za to dobijaju stopostotno izobilje izvrsnosti i lepote.

BMW_NextGen_2020_640x157px
BMW_NextGen_2020

Excalibur Twofold: glečerski dodir odvažnosti i svetske premijere

Igrajući se sa najvišim standardima visoke horologije, Roger Dubuis predstavlja novu interpretaciju svog čuvenog mehanizma, dvostrukog letećeg turbijona.

Excalibur Twofold predstavlja savršenu ilustraciju njegove ekspresivne osobenosti i znanja koji su još upečatljiviji u mraku.

Ova izvanredna horološka keracija obuhvata tri svetske premijere.

Sa kućištem prečnika 45 mm, glečerski dodir model Excalibur Twofold je dodatno naglašen koronom i kućištem napravljenim od mineralno kompozitnih vlakana (MCF), ultrabelog kompozitnog materijala koji se sastoji od 99,95% silicijum-dioksida i koji je razvijen posebno za kompaniju Roger Dubuis.

blank

Ovako nešto nikada pre nije viđeno u svetu visoke horologije.

Proces izrade listova od kompozitnog materijala koji su usavršili inženjeri kompanije Roger Dubuis omogućava ovoj manufakturi da se poigrava sa ovim jedinstvenim mineralno kompozitnim vlaknima.

Po prvi put razvijen je patentirani proces kako bi se osvetlio svaki ugao gornje ploče mehanizma koje je napravljen od mineralno kompozitnih vlakana.

blank

Ovaj materijal je luminescentan noću i traje 60% duže nego standardni luminescentni materijali koji su danas u upotrebi.

I za kraj, kajiš na modelu Twofold je napravljen od posebne fluorokarbonske (FKM) gume i takođe je luminescentan.

Napravljen je na bazi revolucionarne tehnologije po imenu „LumiSuperBiwiNova“ koja čini da deo kajiša svetli u mraku poput noćnog signala.

blank

Kombinujući lake i otporne materijale, ovo tehničko remek delo zahteva ekstremnu veštinu u izradi satova.

Noseći žig Poinçon de Genève, model Excalibur Twofold dolazi u ograničenoj seriji od osam komada za neprikosnoveni dokaz da se radi o vrhunskom raritetu.

Ovaj proizvođač satova još jednom neumoljivo naglašava svoju tehničku samostalnost i radikalne estetske odluke.

blank

Ogromna radost ljubitelja brenda Roger Dubuis se pokazuje kao najuzbudljiviji način da se doživi hiper horologija.

BMW_NextGen_2020

Leave a Reply