Njen arhitektonski izraz, redistribuiran prostor, više zona za relaksaciju i vrhunski nivo udobnosti čine jahtu X60 zaslužnom naslednicom flegšip modela X70. Dizajnirana za nesmetano, harmonično krstarenje, njene dizajnerske funkcije donose savršenu povezanost sa morem. Sa jahtom X60 život na vodi je potpuno prirodan.

Brodogradilište Prestige kreiralo je ovaj koncept koji je inspirisan novim načinima života: sa više prostora, bližom povezanošću sa prirodom i životom koji se vrti oko deljenja sreće sa porodicom i prijateljima…

Jedinstvena arhitektura koja unapređuje prostor i komfor

Arhitektura jahte X60 je jedinstvena. Ona redefiniše prostor na palubi, odstupajući od ustaljenih kodeksa sa asimetričnim bočnim palubama na glavnoj palubi. Prolaz između prednje palube i kokpita na ovom modelu vodi preko leve bočne palube. Bočna vrata pored unutrašnje upravljačke konzole nude lak pristup spoljnoj palubi.

Ovakva arhitektura omogućava značajan dobitak na prostoru, kako unutra tako i spolja. Infinity kokpit na modelu X60 nudi 40% više prostora nego kokpiti klasičnih jahti od 18 metara. On se otvara ka izuzetno prostranom salonu, čime se garantuje da ćete maksimalno iskoristiti svaki trenutak proveden u njemu.

Korito čuva nasleđe njene velike sestre, sa talasastim linijama i energičnim oblinama. Nisko težište pruža koritu broda neprikosnovenu stabilnost za vrhunski komfor na palubama.

Optimizovan tok kretanja i sinergija s morem

Jahta X60 takođe ima i dizajn otvoren ka moru i svežem vazduhu. Infinity kokpit pruža fenomenalan pogled ka moru, sa lakim pristupom salonu kroz velika, električna, klizna staklena vrata. Dodatna staklena vrata sa leve strane pospešuju kretanje na palubi i omogućavaju slobodno cirkulisanje između spoljnjeg i unutrašnjeg prostora.

Redizajnirani flybridge

Potpuno opremljeni flybridge je 30% veći od flybridgea na tradicionalnim jahtama od 18 metara i predstavlja pravi luksuzni boravišni prostor sa jedinstvenim panoramskim pogledom na horizont.

Više mogućih konfiguracija čine model X60 jahtom koja može biti temeljno personalizovana, kako bi zadovoljila potrebe i preferencije svojih vlasnika. Ovaj prostrani flybridge predstavlja idealno mesto za okupljanje sa jednostavnim prilazom i pored izdašnog prostora za odlaganje stvari ima i centralno postavljenu kuhinju i prostor za ručavanje. Boravišni prostor pozadi može da se rekonfiguriše u tri konfiguracije. Velika centralna garnitura za ležanje može da se zameni sa dve ležaljke za sunčanje ili garniturom sa sedeljkama i koktel stolom, u skladu sa potrebama vlasnika.

Novi koncept prednje palube

Za druženja, funkcionalnost i savremeni stil, pramčana paluba je novi prostor za relaksaciju sa fokusom na udobnost i uživanje. U zoru, između brčkanja u moru, ili pred kraj dana sa spektakularnim zalaskom sunca, cela porodica može da iskoristi ovaj vrhunski prostor za relaksaciju i uživanje.

Inovativni plažni klub za zajedničke trenutke

Plažni klub na jahti X60 predstavlja dodatni boravišni prostor za relaksaciju u neprikosnovenoj blizini mora. Ovaj novi boravišni prostor sadrži veliku palubu za sunčanje, tuš, indirektno osveljenje i nezavisno ozvučenje za zajedničke trenutke nezaboravne zabave.

Novi raspored enterijera

Unutar modela X60, Prestige je napravio novi raspored sa redistribuiranim prostorom. Potpuno opremljena, centralno postavljena, otvorena kuhinja sa skrivenim skladišnim prostorima dostupnim jednim pritiskom na dugme predstavlja centralnu tačku života na ovom brodu.

Pored upravljačke konzole, udoban salon nudi prostor za sedenje i relaksaciju kao i mesto za osobe koje žele da prave društvo kapetanu. Vlasnička kabina ima privatni pristup sa glavne palube. Na donjoj palubi nalaze se VIP i gostinska kabina, kao i nekoliok kupatila za maksimalan komfor. Međusobno povezani prostori su dizajnirani za jednostavno cirkulisanje.

Premijum materijali i završna obrada

Pažljivo odabrani visokokvalitetni materijali odaju utisak vanvremenskog luksuza. Posebna pažnja posvećena je drvenariji, a završne obrade su perfektno izvedene do najitnijih detalja. Za dekoraciju enterijera zaslužna je Valentina Mliterno, čiji kreativni dizajn enterijera krasi luksuzne vile.

Odabirom materijala, boja i tkanina, dizajner definiše svaku jahtu kao izvrstan prostor.

Uglađenost je svuda: koža, pliš, flamanski nabori za prozirne zavese, pod od prirodnog hrasta, savremena drvenarija u kuhinji, mermer…

Oblici, geometrija i boje su neočekivani, daleko od onih tradicionalnih koji se sreću u svetu jahti. Nameštaj je odabran među prestižnim brendovima: Duviver sofe, spoljašnji nameštaj Roda, Bowers and Wilkins ozvučenje… Foglizzo koža je takođe vrhunskog kvaliteta.

Tehnologija i inovacije

Novi model X60 pokreću dva Cummins motora od po 600 ks (osovinski pogon ili ZEUS Pod pogon) koji omogućavaju krstarenje sa lakoćom i krstareću brzinu od 20 do 21 čvorova.

Za još lakšu plovidbu i još više komfora u pokretu, X60 je opremeljen Ship Control web interfejsom sa opcionim Seakeeper žirostabilizatorom.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Prethodni tekstDizni+ dostupan u Srbiji!
Sledeći tekstUz TV poklon Soundbar

Leave a Reply